Πάτρα: Αστυνομικίνες έγδυσαν τα παιδιά τους για να ντύσουν το κοριτσάκι που βρέθηκε στον κάδο απορριμμάτων! Συγκλονιστικές εικόνες περιγράφει πολίτης που ήταν στο τμήμα!

εξήρε τη συμπεριφορά των γυναικών του τμήματος στον αρχηγό

Συγκλονιστικές είναι οι στιγμές που περιγράφει πολίτης, ο οποίος έτυχε να βρεθεί στην Ασφάλεια της Πάτρας για δικούς του λόγους, την ώρα που οι αστυνομικοί μετέφεραν το 8χρονο κοριτσάκι το οποίο βρέθηκε μέσα σε κάδο απορριμμάτων το βράδυ της Καθαράς Δευτέρας.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του tempo24.gr, ο συγκεκριμένος πολίτης έχει ήδη αποστείλει σχετική επιστολή, εξάροντας τη στάση δύο γυναικών της Ασφάλειας Πάτρας, αναφέρθηκε με λεπτομέρειες στο περιστατικό. Όταν είδαν οι δύο γυναίκες το κοριτσάκι έσπευσαν αμέσως να το φροντίσουν. Η μια εκ των δύο, μάλιστα, έβγαλε τα ρούχα από το παιδί της που ήταν εκείνη την ώρα μαζί της στο τμήμα και έντυσε το τρομαγμένο κοριτσάκι. Ενώ η άλλη, πήγε αμέσως να του πάρει, γλυκίσματα και οτιδήποτε άλλο θα μπορούσε να κάνει να αισθανθεί καλύτερα. 

Η επιστολή του πολίτη, έχει ήδη φτάσει στα χέρια του Αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ. Οι άνθρωποι με Α κεφαλαίο, υπάρχουν ανάμεσά μας... Ας αποτελέσουν παράδειγμα. 

Διαβάστε επίσης