Πάτρα: Απίστευτη τροπή της ληστείας στα ΕΛΤΑ της Έλληνος Στρατιώτου - Τι υποστηρίζει ο δράστης - Άρπαξε το δέμα της γιαγιάς του!-ΝΕΟΤΕΡΑ

άρπαξε ένα δέμα και εξαφανίστηκε

Νεότερα:

Ο δράστης συνελήφθη από αστυνομικούς της ομάδας ΟΠΚΕ, μόλις λίγη ώρα μετά το περιστατικό. Οδηγήθηκε στην Ασφάλεια Πατρών όπου και κρατείται. Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.gr το δέμα το οποίο νωρίτερα είχε αρπάξει με την απειλή αιχμηρού αντικειμένου από τα ΕΛΤΑ της Έλληνος Στρατιώτου, είχε ως παραλήπτη συγγενικό του πρόσωπο και πιο συγκεκριμένα την γιαγιά του. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο νεαρός δράστης απείλησε και άρπαξε το δέμα απειλώντας με μικρό νυστέρι. Όπως έγραψε από την πρώτη στιγμή της σύλληψής του το tempo24.gr, φαίνεται οτι ο θερμόαιμος πελάτης, αντέδρασε με αυτό τον τρόπο επειδή δεν του έδιναν το δέμα. Ξεκάθαρα ωστόσο η πράξη του ελέγχεται ποινικά και του καταλογίζεται η κατηγορία της ληστείας

Νεότερα:

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες συνελήφθη τελικά ο δράστης της ληστείας στα ΕΛΤΑ της Έλληνος Στρατιώτου, μόνο που ο ίδιος υποστηρίζει ότι δεν είναι ληστής! Αλλά ένας απλός πελάτης των ΕΛΤΑ ο οποίος αγανάκτησε γιατί οι υπάλληλοι δεν του έδιναν το δέμα. Σύμφωνα πάντα με αυτά που υποστηρίζει ο νεαρός, αποφάσισε να ενεργήσει έτσι, επειδή τον καθυστερούσαν. Οι έρευνες της αστυνομίας συνεχίζονται. 

 

Νεότερα 

Συνελήφθη πριν από λίγη ώρα άνδρας που φέρεται να έχει τα χαρακτηριστικά του δράστη. 

----

Ληστεία στα ΕΛΤΑ της Πάτρας.

Πριν από λίγο στο κατάστημα της Έλληνος Στρατιώτου ένας νεαρός δράστης με απειλή αιχμηρού αντικειμένου, εισέβαλε στο κατάστημα, άρπαξε ένα δέμα και εξαφανίστηκε.

Σύμφωνα με μαρτυρίες ο νεαρός είναι περίπου 30 ετών, με μακριά μαλλιά πιασμένα κοτσίδα. Φέρεται να κινείται προς την ευρύτερη περιοχή. Η αστυνομία "χτενίζει" τους γύρω δρόμους για τον εντοπισμό του δράστη. 

 

Διαβάστε επίσης