Πάτρα: Επεισοδιακή καταδίωξη τα ξημερώματα για τους διαρρήκτες των πρακτορείων ΟΠΑΠ

Συνελήφθη ο ένας από την Άμεση Δράση - Θέμα χρόνου η σύλληψη του δεύτερου

 Περισσότερα από πέντε πρακτορεία του ΟΠΑΠ έχουν «χτυπήσει» διαρρήκτες τις τελευταίες ημέρες σε διάφορα σημεία της Πάτρας. Χθες βράδυ όμως, μάλλον δεν ήταν... γραφτό τους να συνεχίσουν.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες του tempo24.gr, τα ξημερώματα αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης Πατρών εντόπισαν ένα μηχανάκι με δύο άτομα που κινείτο... περίεργα στην περιοχή των Προσφυγικών.

Σε σήμα να σταματήσουν για έλεγχο, ο οδηγός του δικύκλου ανέπτυξε ταχύτητα και προσπάθησε να εξαφανιστεί. Οι αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης με το συντονισμό από το Κέντρο Επιχειρήσεων της ΕΛ.ΑΣ. κατεδίωξαν το μηχανάκι στα στενά της περιοχής για αρκετή ώρα. Τελικά κατάφεραν και εντόπισαν και ακινητοποίησαν τον οδηγό του δικύκλου στην οδό Γούναρη τον οποίο και συνέλαβαν.

Ο δεύτερος αναβάτης είχε προλάβει να εξαφανιστεί, όμως θεωρείται θέμα ωρών η σύλληψή του, καθώς οι αστυνομικοί έχουν ήδη τα στοιχεία του. Σύμφωνα με πηγές του tempo24.gr, ήδη ο 42χρονος συλληφθείς έχει ήδη ομολογήσει τις πράξεις του στους αστυνομικούς της Ασφάλειας Πατρών, οι οποίοι και συντάσσουν τη δικογραφία προκειμένου να παραδοθεί στην Εισαγγελία.

Κωνσταντίνα Τσιάμη

Διαβάστε επίσης