Πατρών - Πύργου: Έκλεισε ο δρόμος από τους αγρότες στο ύψος της Κάτω Αχαΐας - Απόψε αποφασίζουν για την περαιτέρω κλιμάκωση του αγώνα τους

Μετά τη συνάντηση και με τον πρωθυπουργό

Έκλεισε λίγο μετά τις 6.20 σήμερα το απόγευμα η Νέα Εθνική Οδός Πατρών - Πύργου στο ύψος της Κάτω Αχαίας από τους αγρότες που σήμερα αναμένεται να αποφασίσουν για την κλιμάκωση του αγώνα τους.

Ήδη σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.gr, η Τροχαία κάνει εκτροπή στην κυκλοφορία από την Παλιά Ε.Ο., ενώ ο δρόμος αναμένεται να μείνει κλειστός μέχρι και τις 10 το βράδυ.

Εκτενής ανάλυση των νέων δεδομένων που προέκυψαν από τη χθεσινή σύσκεψη με τον πρωθυπουργό θα γίνει απόψε σε νέα συνέλευση των αγροτών που έχει προγραμματιστεί για τις 8 το βράδυ.

Εκτιμάται πως τα συμπεράσματα της συνάντησης με Τσίπρας αντί να εκτονώσουν την κατάσταση, θα οδηγήσουν σε κλιμάκωση των μπλόκων, με αποκλεισμό της Νέας και Παλαιάς Εθνικής Οδού Πατρών - Πύργου στους κόμβους της Κάτω Αχαΐας και της Βιομηχανικής Περιοχής Πατρών,  αλλά και σε "έφοδο"  σε Πάτρα και Κάτω Αχαία για συμβολικές καταλήψεις σε Τράπεζες (Εθνική-Πειραιώς) όπως και της Τράπεζας της Ελλάδας επί της οδού Αγίου Ανδρέου.

 

Διαβάστε επίσης