Αχαΐα: Συνελήφθη ένας από τους μεγαλύτερους διακινητές ηρωΐνης των Σαγεΐκων-Του έστησαν μπλόκο στην Πατρών Πύργου, επιτέθηκε σε αστυνομικό και τον δάγκωσε!

στην κατοχή του βρέθηκαν 260 γραμμάρια ηρωΐνης

Ένας από τους μεγαλύτερους διακινητές ηρωΐνης που δρούσε στην ευρύτερη περιοχή των Σαγεΐκων και της Δυτικής Αχαΐας έπεσε το μεσημέρι της Πέμπτης στα χέρια της Αστυνομίας.

Πρόκειται για τον 51χρονο Κ.Κ. από τα Σαγέικα, τον οποίο οι αστυνομικοί περίμεναν στη 1 μ.μ. της Πέμπτης σε μπλόκο που του τοθ είχαν στήσει στην Πατρών Πύργου, στο ύψος του Γομοστού.

Στάθμευσαν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε και στη συνέχεια σε έλεγχο του έκαναν βρήκαν ποσότητα ηρωΐνης 260 γραμμαρίων που φέρεται να μετέφερε προς την περιοχη των Σαγεϊκων.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 51χρονος αντέδρασε κατά τη διάρκεια της σύλληψης και του ελέγχου των αστυνομικών και μάλιστα επιτέθηκε σε αστυνομικό και τον δάγκωσε.

Όπως έχει κατ’ επανάληψη γράψει το tempo24.gr στην ευρύτερη περιοχή των Σαγεΐκων υπάρχουν ισχυροί θήλακες διακίνησης ναρκωτικών και μάλιστα από την περιοχή περνούν καθημερινά δεκάδες χρλήστες για να προμηθευτούν ναρκωτικα.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα

Διαβάστε επίσης