Αχαΐα: Μεγάλη επιχείρηση εντοπισμού 43χρονου - Εξαφανίστηκε το Σάββατο στο Σανταμέρι

Ισχυρές δυνάμεις Πυροσβεστικής και Αστυνομίας
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ

Μεγάλη κινητοποίηση δυνάμεων της Αστυνομίας και της Προσβεστικής από το μεσημέρι της Δευτέρας στην ευρύτερη περιοχή του Σανταμερίου, προκειμένου να εντοπιστεί 43χρονος που είχε εξαφανιστεί από το πρωΐ του Σαββάτου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.gr η δήλωση της εξαφάνισής του έγινε τη Δευτέρα στην Πάτρα, και άμεσα ξεκίνησε μεγάλη κινητοποίηση προκειμένου να εντοπιστεί, δεδομένου οτι ο 43χρονος βρισκόταν από το βράδυ της Παρασκευής στο εξοχικό του στην περιοχή Πολύλοφο Σανταμερίου.

Οι αστυνομικές δυνάμεις από την Κάτω Αχαΐα και την Πάτρα, αλλά και πυροσβέστες της ΕΜΑΚ εντόπισαν τις έρευνές τους κοντά στο τυροκομείο Χελμός, εκεί όπου ο 43χρονος φέρεται να εντοπίστηκε για τελευταία φορά.

Οι έρευνες συνεχίστηκαν καθ όλη τη διάρκεια της νύχτας στο δάσος Μπράτη Πολυλόφου, και σήμερα Τρίτη το πρωΐ ο αγνοούμενος εντοπίστηκε καταπονημένος και με εμφανή σημάδια στα ρούχα και το σώμα του από την ταλαιπωρία που υπέστη για τρία σχεδόν 24ωρα. Αμέσως μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας της Κάτω Αχαΐας προκειμένου να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες, ενώ σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, εκτός από διάφορες εκδορές στο σώμα του, είναι καλά στην υγεία του

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ