Τη Δευτέρα η κηδεία του άτυχου Γιάννη Καυκιά - Σκοτώθηκε στο έργο κατασκευής σήραγγας της ΕΡΓΟΣΕ στην Παναγοπούλα - Έρευνες για τις συνθήκες θανάτου - ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Από την παλαιοκατούνα Άρτας το θύμα

Η κακιά στιγμή, ή κάποια παράλειψη στα μέτρα ασφαλείας υπήρχε και είχαμε αυτό το τραγικό δυστύχημα στο έργο κατασκευής σήραγγας της ΕΡΓΟΣΕ στην περιοχή της Παναγοπούλας, στην οποία εκτελούνται τα έργα κατασκευής της γραμμής του τρένου;

Αυτό είναι κάτι το οποίο θα αποκαλύψει η έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Αιγίου που έχει αναλάβει τη διερεύνηση του τραγικού συμβάντος, όπως επίσης και το κλιμάκιο της Επιθεώρησης Εργασίας που βρέθηκε λίγο μετά στο σημείο για να διερευνήσει τις συνθήκες κάτων από τις οποίες συνέβη.

Η τραγωδία έγινε χθες το μεσημέρι στην παλαιά Εθνική Οδό Πατρών - Κορίνθου, στο σημείο όπου εκτελούνται τα έργα για την κατασκευή της νέας σιδηροδρομικής γραμμής και της διπλής σήραγγας της ΕΡΓΟΣΕ, στο πλαίσιο του έργου Ροδοδάφνη Ψαθόπυργος.

44988_123653134349075_7030192_n.jpg

Ο άτυχος 33χρονος εργάτης από την Άρτα Γιάννης Καυκιάς, όπως έγραψε και χθες το tempo24.gr, καταπλακώθηκε μέσα στο εργοτάξιο του «Άκτωρα» που είναι μια από τις τρεις εταιρείες που εκτελούν το συγκεκριμένο έργο κατασκευής της νέας γραμμής (μαζί με τις εταιρείες J&P Άβαξ - Intrakat).

Όπως αναφέρουν πηγές, το τραγικό συμβάν σημειώθηκε γύρω στις 11.30 το πρωί του Σαββάτου, όταν κατά την διάρκεια μεταφοράς ενός βραχίονα από πλατφόρμα που υπήρχε στο σημείο, αποκολλήθηκε κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες και έπεσε πάνω στον 33χρονο, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει θανάσιμα.

971995_522435171137534_337335596_n.jpg

Αμέσως ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, που μετέφερε τον άτυχο άνδρα στο ΠΓΝΠ, όμως παρά τις προσπάθειες που έκαναν οι γιατροί, δεν κατάφεραν να τον κρατήσουν στη ζωή.

Άμεσα και οι αστυνομικοί εντόπισαν και μετέφεραν στο Αστυνομικό Τμήμα Αιγίου τον εργοταξιάρχη και έναν χειριστή μηχανήματος της εταιρείας.

cache_650x650_1_361714.jpg

Ο άτυχος Γιάννης Καυκιάς, καταγόταν από την Παλαιοκάτουνα Άρτας, όμως η οικογένειά του ζει εδώ και χρόνια στην Αθήνα, ενώ είχε έναν ακόμα μικρότερο σε ηλικία αδελφό.

Ο ίδιος, εργαζόταν σχεδόν δέκα χρόνια στα έργα του Άκτωρα και διέμενε στο Αίγιο, όπου η οικογένειά του διαθέτει μια εξοχική κατοικία.

Η κηδεία του θα γίνει αύριο την Δευτέρα στην Αθήνα.

Διαβάστε επίσης: 

Θρήνος για τον άτυχο Γιάννη Καυκιά - Στο εργοτάξιο κατασκευής σήραγγας της ΕΡΓΟΣΕ στην Παναγοπούλα - Τραυματίστηκε θανάσιμα κατά τη μεταφορά βραχίονα

Τραγωδία στην Παναγοπούλα Αχαΐας - Νεκρός 33χρονος εργάτης - Καταπλακώθηκε από τόνους σίδερου