Χαμός στην τοπική Νέα Δημοκρατία με αφορμή τον... Σπήλιο - Η εκδήλωση προς τιμήν του που ματαιώθηκε, οι "μπηχτές" μεταξύ μελών και η ανακοίνωση!

Προγραμματιζόταν για τις 7 Μαΐου
από τις τελευταίες παρουσίες του Σπήλιου στην Πάτρα

Ο Σπήλιος Σπηλιωτόπουλος επρόκειτο να είναι το τιμώμενο πρόσωπο σε εκδήλωση που προγραμματιζόταν, όπως αναφέρουν πληροφορίες του tempo24.gr, για τις 7 Μαΐου στην Πάτρα.

Και μάλιστα πηγές κάνουν λόγο πως ο ίδιος είχε δεχθεί αυτή την πρόσκληση.

Τελικά όμως η εκδήλωση ματαιώθηκε, κατ' άλλους, ή δεν υπήρξε ποτέ, ή δεν προγραμματίστηκε ποτέ όπως υποστηρίζει ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ανδρέας Μαζαράκης με ανακοίνωσή του.

Το θέμα όμως είναι πως έχει προκληθεί ένας... πόλεμος μεταξύ ακόμη και μελών της τοπικής οργάνωσης του κόμματος, με αναρτήσεις ακόμα και στις προσωπικές τους σελίδες στο facebook, επιρρίπτοντας ευθύνες σε άλλους.

Η πραγματοποίηση πολιτικής εκδήλωσης προς τιμή του πρώην Αχαιού υπουργού Εθνικής Άμυνας Σπήλιου Σπηλιωτόπουλου, είχε προτείνει και θα αναλάμβανε να πραγματοποιήσει η οργάνωση πόλης του κόμματος. 

18083911_120332000331719532_1547349460_o.jpg

Τελικά, όπως αναφέρουν πληροφορίες, με απόφαση του προέδρου της ΝΟΔΕ Αχαΐας, αυτή ματαιώθηκε.

Επίσημη αιτιολόγηση δεν υπάρχει, ωστόσο από στελέχη του κόμματος στο νομό εκτιμάται, πως με αυτή του την κίνηση ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Α. Μαζαράκης για μία ακόμα φορά έδειξε, πως δεν ελέγχεται από τον ίδιο και συγκεκριμένη «καθοδηγητική» ομάδα στο νομό.

Η ανακοίνωση Μαζαράκη

Ο ίδιος πάντως ο Ανδρέας Μαζαράκης εξέδωσε ανακοίνωση υπογραμμίζοντας:

"Με αφορμή αναφορές στα τοπικά ΜΜΕ σας η ΝΟΔΕ Αχαΐας σημειώνει ότι: δεν υπάρχει στον προγραμματισμό μας εκδήλωση προς τιμήν του Αχαιούς πρ. Υπουργού Σπήλιου Σπηλιωτόπουλου,ούτε και από τη ΔΗΜΤΟ Κέντρου Πόλεως, που ούτως ή άλλως οι εκδηλώσεις της πραγματοποιούνται από κοινού με τη ΝΟΔΕ.

ΓΙΑ ΤΗ ΝΟΔΕ ΝΔ ΑΧΑΙΑΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΑΖΑΡΑΚΗΣ".

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ