Αχαΐα: Πλήθος κόσμου στη γιορτή της Ζωοδόχου Πηγής στα Σαγέικα – ΦΩΤΟ

Καταχειροκροτήθηκαν τα χορευτικά του Συλλόγου

Και ποιοι δεν ήταν ήταν στη γιορτή της Ζωοδόχου Πηγής στα Σαγέικα!!! Ενώ τα χορευτικά τμήματα του Συλλόγου έδωσαν για μια ακόμη φορά «ρεσιτάλ» και καταχειροκροτήθηκαν από τον κόσμο που γέμισε την κεντρική πλατεία του χωριού. 

Πλήθος κόσμου, βρέθηκε το πρωί της Παρασκευής ανήμερα της μεγάλης γιορτής για το χωριό. Παρακολούθησαν τη Θεία Λειτουργία και ακολούθησαν την Περιφορά της Ιεράς Εικόνας μέσα στο χωριό. Ακολούθησε τρικούβερτο γλέντι με κεράσματα και χορό στην πλατεία που διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία ο Σύλλογος Σαγείκων.

Παρών στις εκδηλώσεις ήταν ο Αντιπεριφεριάρχης Αχαΐας Γρηγόρης Αλεξόπουλος και η κ. Μαράτου εκπρόσωπος του Περιφερειάρχη Αχαΐας Απ. Κατσιφάρα.

Μεταξύ άλλων τις εκδηλώσεις τίμησαν ο δήμαρχος δυτικής Αχαΐας Χρήστος Νικολάου, ο περιφερειακός σύμβουλος Δημήτρης Δριβίλας, οι αντιδήμαρχοι Β. Γκοτσόπουλος, Γ. Παλαιολόγος, Θ. Ραυτακόπουλος, ο πρόεδρος του ΟΤΑΔ Ξ. Μπαχράς, ο πρόεδρος του ΦΟΔΣΑ Σπύρος Τραχάνης,ο πρώην δήμαρχος Διονύσης Γκοτσούλιας, ο πρώην δήμαρχος Ανδρέας Παναγιωτόπουλος, ο επικεφαλής της ΑΚΙΔΑ Π. Κουνάβης, οι δημοτικοί σύμβουλοι Π. Μυλωνάς, Σ. Διακάτος, Η. Καμπέρος, ο Σπύρος Σκιαδαρέσης και πολλοί άλλοι.

Β.Ι.ΑΘΑΝ.