Θέμα για κινηματογραφική ταινία η ταλαιπωρία ασθενούς - Από τη Ζάκυνθο στην Πάτρα για χειρουργείο... γιατί πέρασε τόσα πολλά που δεν εμπιστευόταν κανέναν! Δεν θα πιστέψετε τί προηγήθηκε!

τραγικές οι ελλείψεις...

Απίστευτη η περιπέτεια για ασθενή στο νοσοκομείο της Ζακύνθου. Έπρεπε να υποβληθεί σε επέμβαση αλλά πέρασε τόσα πολλά... που τελικά επέλεξε να έρθει στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας για να χειρουργηθεί γιατί σύμφωνα με πληροφορίες, δεν είχε πλέον ...εμπιστοσύνη στο νοσοκομείο της Ζακύνθου. Τί προγήθηκε; Μόνο σε κινηματογραφική ταινία θα μπορούσαμε να το παρακολουθήσουμε αυτό... 

Ο ασθενής νοσηλευόταν στο Γενικό Νοσοκομείο Σύμφωνα με την διοικήτρια του ιδρύματος Δέσποινα Τσαρίδου, αρνήθηκε ο συντονιστής διευθυντής της Χειρουργικής Κλινικής να πραγματοποιήσει την επέμβαση στον ασθενή επικαλούμενος σοβαρές ελλείψεις. 

Σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζει η διοικήτρια του Νοσοκομείου Ζακύνθου, η αναγκαιότητα της χειρουργικής επέμβασης αρχικά οδήγησε σε αίτημα διακομιδής στην Πάτρα, το οποίο όμως απορρίφθηκε από τους υπεύθυνους του ΕΚΑΒ Πάτρας με το αιτιολογικό της δυνατότητας χειρουργικής αντιμετώπισής του στο νοσοκομείο της Ζακύνθου. Το γεγονός επιβεβαιώνει ο υπδιοικητής της 6ης ΥΠΕ Δημήτρης Κωστακιώτης. 

Η διοίκηση του νοσοκομείου σε συνεργασία με τον κ. Κωστακιώτη και το Υπουργείο Υγείας, κινητοποίησαν ομάδα χειρουργών από νοσοκομείο της Υγειονομικής Περιφέρειας, οι οποίοι και προσήλθαν εντός ολίγων ωρών για να χειρουργήσουν το περιστατικό. Ωστόσο, ο ασθενής δήλωσε ότι δεν επιθυμούσε να χειρουργηθεί «λόγω έλλειψης εμπιστοσύνης προς το νοσοκομείο της Ζακύνθου». 

 

Διαβάστε επίσης