Το έχουν πάρει σοβαρά! Τα σχέδια της Ισπανίας για την Αποκάλυψη των ζόμπι!

Η κυβέρνηση, που φαίνεται να έχει μελετήσει προσεκτικά το θέμα, απάντησε με μια μονοσέλιδη δήλωση

Μετά τις πιέσεις και τις έντονες διαμαρτυρίες γερουσιαστή, η ισπανική κυβέρνηση έδωσε λεπτομερή απάντηση αναφορικά με το τι σκοπεύει να κάνει σε περίπτωση Αποκάλυψης των ζόμπι. Με την υπομονή του να έχει εξαντληθεί επειδή η κυβέρνηση δεν είχε δώσει ουσιαστικές απαντήσεις σε 500 συγκεκριμένες ερωτήσεις, ο γερουσιαστής Carles Mulet Garcia κατάφερε τελικά να αποσπάσει μια ευθεία απάντηση για μιας μεγάλης κλίμακας επίθεση ζόμπι.

Ο Carles Mulet Garcia, που στις 28 Φεβρουαρίου υποστήριξε ότι η κυβέρνηση σαμποτάρει τον κοινοβουλευτικό έλεγχο με γενικές απαντήσεις, ρώτησε τι πρωτόκολλα έχει σε περίπτωση μιας Αποκάλυψης των ζόμπι. Κατάφερε τελικά να πάρει απροσδόκητα μια επίσημη απάντηση!

Η κυβέρνηση, που φαίνεται να έχει μελετήσει προσεκτικά το θέμα, απάντησε με μια μονοσέλιδη δήλωση την Κυριακή. Στην ανακοίνωση αναφέρεται πως αν με τον όρο "Αποκάλυψη" εννοεί το τέλος του κόσμου, τότε η Μαδρίτη είναι ανίκανη να το αποτρέψει, σημειώνοντας πως δεν υπάρχουν ειδικά πρωτόκολλα για κάτι τέτοιο επειδή εκείνη τη στιγμή λίγα θα μπορούν να γίνουν.

Οι Ισπανοί ωστόσο έχουν σχέδια για μια καταστροφή από φυσικούς ή ανθρωπογενείς παράγοντες που θα μπορούσαν να προκαλέσουν την εικόνα της ολικής καταστροφής, επισημαίνοντας πως υπάρχει ένα ολοκληρωμένο σύστημα ειδικών διαδικασιών και πρωτοκόλλων πρόληψης έκτακτης ανάγκης. Σε ό,τι αφορά τα ζόμπι η κυβέρνηση παραδέχτηκε ότι δεν υπάρχει σχέδιο δράσης για αυτό το κλασικό σενάριο ταινίας τρόμου.

Πηγή: RT