Του είπαν ότι αποπέμφθηκε ο Τραμπ, για να πεθάνει ήσυχος

ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΕ

Πριν πεθάνει, ο Μάικλ Ελιοτ άκουσε αυτό που θα τον έκανε να «φύγει» ήσυχος. Οτι ο Ντόναλντ Τραμπ δεν είναι πια πρόεδρος των ΗΠΑ.

Ο ηλικιωμένος, λίγο πριν αφήσει την τελευταία του πνοή, είχε μία σύντομη τηλεφωνική συζήτηση με την πρώην σύζυγό του, που παρέμεινε φίλη του ως το τέλος. «Του είπα ότι όλα θα πάνε καλά. Και ότι ο Ντόναλντ Τραμπ αποπέμφθηκε», εξήγησε η Τερέζα Ελιοτ στην Washington Post.

Αμέσως μετά ο πρώην σύζυγός της πέθανε ειρηνικά, ανάμεσα σε φίλους και γείτονες, στο σπίτι του στο Πόρτλαντ. Εκείνη ζει στο Τέξας και όπως εξήγησε δεν προλάβαινε να φτάσει εγκαίρως εκεί. Ετσι, στις 6 Απριλίου, όταν ένας από τους φίλους του Μάικλ Ελιοτ της τηλεφώνησε και της είπε ότι θα πεθάνει, το πρώην ζευγάρι μίλησε για λίγο στο τηλέφωνο.

Ο 75χρονος ήταν Δημοκρατικός και τον ενδιέφερε ιδιαίτερα η πολιτική. Θεωρούσε τον Τραμπ «απεχθή», όπως είπε η πρώην σύζυγός του. Οταν τη ρώτησαν τι έλεγε για τον Αμερικανό πρόεδρο, εκείνη απάντησε στην Washington Post «τίποτα που θα μπορούσε να δημοσιευθεί σε εφημερίδα».

Οπως εξήγησε, του είπε ψέμματα γιατί ήθελε να πεθάνει με μία χαρούμενη σκέψη.