«Παναγία Τρυπητή: Η Κυρά του Αιγίου»: Νέα προβολή του ντοκιμαντέρ στις 23 Απριλίου

στα πλαίσια των εκδηλώσεων εορτασμού της Ζωοδόχου Πηγής

Το 1ο Γυμνάσιο Αιγίου και η δημοσιογραφική ομάδα «Πράσινοι Φίλοι» παρουσιάζουν σε δεύτερη προβολή το ντοκιμαντέρ «Παναγία Τρυπητή: Η Κυρά του Αιγίου».

Την εκδήλωση υποστηρίζουν πάνω από δέκα μεγάλοι Σύλλογοι και φορείς της περιοχής, που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του σχολείου.

Η πρώτη προβολή έγινε στον κινηματογράφο «Απόλλων» στα μέσα Δεκεμβρίου και είχε μεγάλη επιτυχία. Επειδή όμως πολλοί Αιγιώτες δεν κατάφεραν να την παρακολουθήσουν, το σχολείο επαναλαμβάνει την προβολή σε συνδιοργάνωση με τους παρακάτω Συλλόγους: τον Εμπορικό Σύλλογο Αιγίου, τον Ιατρικό Σύλλογο, το Φαρμακευτικό Σύλλογο, το Σύνδεσμο Φιλολόγων, το Σύλλογο Δασκάλων και Νηπιαγωγών, το Δικηγορικό Σύλλογο, την Πανηπειρωτική Αδελφότητα Αιγιαλείας, το Σύλλογο Πολυτέκνων, την ΕΛΜΕ Β’ Αχαΐας, το Εργατικό Κέντρο Αιγίου και ο Σύλλογος Κεφαλλήνων και Ιθακησίων.

Η προβολή του ντοκιμαντέρ εντάσσεται στα πλαίσια των εκδηλώσεων εορτασμού της Ζωοδόχου Πηγής και θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 23 Απριλίου στις 11:30 το πρωί στον κινηματογράφο «Απόλλων», με ελεύθερη είσοδο.

Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα της Ιεράς Μητροπόλεως Καλαβρύτων και Αιγιαλείας. Μετά από πρόταση του Εμπορικού Συλλόγου, όσοι επιθυμούν μπορούν να φέρουν στον «Απόλλωνα» τρόφιμα που θα συγκεντρωθούν για το «Κελάρι της Αγάπης».

Διαβάστε επίσης