Γιατί ο Ερντογάν φορά καρό σακάκια

θεωρει οτι του φέρνουν γουρι

Το δικό του γούρι έχει βρει ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογ, ο οποίος φοράει κάθε φορά που γίνονται εκλογές στην Τουρκία το ίδιο καρό σακάκι με μικρές παραλλαγές.

Ο σουλτάνος που έχει δημιουργήσει την δική του μόδα στην χώρα, είχε εμφανιστεί στις εκλογές του Ιουνίου του 2015 στο εκλογικό κέντρο φορώντας ένα μπλε σακάκι με μαύρες ρίγες και γαλάζιο πουκάμισο από μέσα.

 

Έτσι, μετά την νίκη του κόμματός του το 2015, το οποίο αναδείχθηκε πρώτο με ποσοστό 40,87%, ο ίδιος φαίνεται πλέον να μην αποχωρίζεται το συγκεκριμένο σχέδιο, καθώς εδώ και μία εβδομάδα το φοράει συνέχεια.

 

Συγκεκριμένα, ο Σουλτάνος φόρεσε στην προεκλογική συγκέντρωση υπέρ του «ναι» το Σάββατο, ένα πράσινο ριγέ σακάκι, ενώ το ίδιο σε μπλε προτίμησε όταν πήγε να ψηφίσει το πρωί της Κυριακής. Μάλιστα, και στις τρεις περιπτώσεις, το γαλάζιο σακάκι ήταν και αυτό σταθερή επιλογή.

 

Βέβαια, δεν είναι οι μόνες φορές που ο Ερντογάν δείχνει την προτίμηση του στα ριγέ σακάκια, καθώς σύμφωνα με την Daily Mail, ο ίδιος έχει το δικό του μοναδικό στιλ, με τα σακάκια με τις έντονες καρό ρίγες να γίνονται όλο και περισσότερο της μόδας στην Τουρκία.

 

Διαβάστε επίσης