Το νήμα της ζωής της Νικολίτσας κόπηκε μόλις στα 7 της χρόνια-"Πάγωσαν" τα Σαγέικα από το τραγικό δυστύχημα στην Πατρών Πύργου την ώρα του Επιταφίου θρήνου

παρασύρθηκε από ΙΧ

Σοκαρισμένη είναι η κοινωνία της Δυτικής Αχαΐας από το τραγικό δυστύχημα της 7χρονης που σημειώθηκε λίγα λεπτά πριν από τις 9 το βράδυ της Μεγάλης Παρασκευής στην Νέα Εθνική Οδό Πάτρας Πύργου στο ύψος της διασταυρωσης του Δημοτικού Διαμερίσματος.

Όπως πληροφορείται το tempo24.gr, η 7χρονη Νικολίτσα παρασύρθηκε από αυτοκίνητο που οδηγούσε 45χρονη και το οποίο εκινείτο με κατεύθυνση προς Πύργο.

Η άτυχη μαθήτρια του Δημοτικού Σχολείου Σαγεΐκων, στην προσπάθειά της να διασχίσει τον δρόμο παρασύρθηκε από το αυτοκίνητο με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα.

Αμέσως κλήθηκε στην περιοχή ασθενοφόρο τουη ΕΚΑΒ το πλήρωμα του οποίου την παρέλαβε και διακομίστηκε στο Κέντρο Υγείας της Κάτω Αχαΐας όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Η Ελληνίδα οδηγός του αυτοκινήτου συνελήφθη με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από αμέλεια, αλλά αφέθηκε αργότερα ελεύθερη με εντολή εισαγγελέα.

Την ώρα του δυστυχήματος, ήταν σε εξέλιξη η Ακολουθία του Επιταφίου στον Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής Σαγεΐκων.

Μόλις έγινε γνωστό το περιστατικό οι πιστοί και σύσσωμη η τοπική κοινωνία "πάγωσαν", ενώ κατά κάποιες πληροφορίες το κοριτσάκι φέρεται να διέσχισε το δρόμο προκειμένου να μεταβεί στον Ιερό Ναό, μαζί με άλλα μέλη της οικογένειάς του.

Προανάκριση για να διακριβωθούν τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργείται στην Τροχαία Πατρών 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τραγωδία στην Πατρών - Πύργου: Κοριτσάκι άφησε την τελευταία του πνοή - Παρασύρθηκε από Ι.Χ. αυτοκίνητο

Διαβάστε επίσης