Πάτρα: Στο νοσοκομείο διεκομίσθη τροχονόμος - Παρασύρθηκε από Ι.Χ. ενώ ρύθμιζε την κυκλοφορία για την αυτοκινητοπομπή του Α. Τσίπρα

αμέσως μόλις πέρασε ο πρωθυπουργός
φωτογραφία αρχείου

Στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Πατρών Αγιος Ανδρέας διεκομίσθη εκτάκτως το απόγευμα μία τροχονόμος, η οποία τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια των τροχονομικών μέτρων που είχαν ληφθεί για την αυτοκινητοπομπή του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες του tempo24.gr, η άτυχη τροχονόμος βρισκόταν στη συμβολή των οδών Ηρώων Πολυτεχνείου και Κανελλοπούλου, μπροστά από το πρώην κολυμβητήριο της Αγυιάς.

Το περιστατικό σημειώθηκε στις 6.15 το απόγευμα, όταν και αναχώρησε ο πρωθυπουργός για Αθήνα, αμέσως μετά το γεύμα που είχε με συνεργάτες του σε παραλιακό κατάστημα της Ηρώων Πολυτεχνείου.

Η τροχονόμος ρύθμιζε την κυκλοφορία, όταν από μπροστά της πέρασε η αυτοκινητοπομπή με τον πρωθυπουργό, όμως δεν πρόλαβε να φύγει και το τελευταίο όχημα της συνοδείας, ένα άλλο Ι.Χ. ήρθε ακριβώς κατά πάνω της και την τραυμάτισε.

Άμεσα έγινε ολόκληρη κινητοποίηση από το ΕΚΑΒ και την αστυνομία και συνοδεία μηχανών της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. η τροχονόμος διεκομίσθη στο νοσοκομείο.

Ευτυχώς είναι καλά στην υγεία της.

 

Διαβάστε επίσης