Τσίπρας από Πάτρα: Τί υποσχέθηκε, τί έδωσε, τί διαπίστωσε και τί του είπαν- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ και ΒΙΝΤΕΟ

ΠΕΛΕΤΊΔΗΣ: "ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΧΝΗ ΕΠΑΦΗ"

16.56 Στο αρχαιολογικό μουσείο της Πάτρας βρίσκεται αυτή την ώρα ο πρωθυπουργός.

16: 34 Θέματα όπως το φράγμα Πείρου Παραπείρου, η111, το τρένο, ακόμη και  το αυτοκινητοδρόμιο τέθηκαν στον Πρωθυπουργό στη σύσκεψη που πραγματοποιείται με περιφερειάρχη, δημάρχους και φορείς στην αίθουσα του δημαρχείου. Ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομίας Αλέξης Χαρίτσης είπε ότι θα δοθούν 90.000 ευρώ για επικαιροποίηση των μελετών του αυτοκινητοδρομίου, ώστε να ενταχθεί στον αναπτυξιακό νόμο, ενώ  ανέφερε ότι θα δοθούν 2 εκ. ευρώ για την βελτίωση του ΧΥΤΑ της Ξερόλακας, καθώς και 2 εκ. ευρώ για τους Σταθμούς Μεταφόρτωσης, όπως και 35 εκ. ευρώ για την περιφερειακή οδοποιία

Τί ζήτησε ο Πελετίδης από τον Τσίπρα -Τί δώρο έκανε ο δήμαρχος στον Πρωθυπουργό - ΦΩΤΟ

-"Υπάρχουν πολλά προβλήματα τα οποία όλα θα δρομολογηθούν" είπε μεταξύ άλλων ο Αλέξης Τσίπρας στη συνέντευξη τύπου που παραχώρησε από κοινού με τον δήμαρχο Πατρέων Κώστα Πελετίδη μετά τη συνάντηση που είχαν οι δύο άνδρες στο Δημαρχείο. Ο Πρωθυπουργός έκανε λόγο για γόνιμη συνεργασία της Κυβέρνησης με τον δήμο Πατρέων και τον δήμαρχο, ενώ ο κ. Πελετίδης είπε ότι "έχουμε θέσει όλα τα θέματα που απασχολούν την πόλη ενώ είμαστε σε συνεχή επαφή με τον κ. Τσίπρα και ελπίζουμε να έχουμε θετικά αποτελέσματα".

Γενικά μίλησε ο κ. Τσίπρας, τονίζοντας ότι υπάρχει γόνιμη συνεργασία μεταξύ της Κυβέρνησης και του δήμου Πατρέων. Έκανε λόγο για υπογειοποίηση του τρένου στην περιοχή, επανέλαβε την απόφαση για παραχώρηση της παραλιακής ζώνης στον δήμο και τους πολίτες. 

Συνολικά τα ζητήματα της Αχαΐας έθεσε ο Περιφερειάρχης δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας. Ο κ. Κατσιφάρας αναφέρθηκε στο 

φυσικό αέριο

στην Πατρών Πύργου

το Φράγμα Πείρου Παραπείρου 

την επέκταση του φράγματος του Πηνειού στη δυτική Αχαΐα και την 111 

Ο δήμαρχος αποχώρησε προκειμένου να παραστεί στην κηδεία της μητέρας της προέδρου του δημοτικού συμβουλίου και συνεχίστηκε η σύσκεψη υπό τον Πρωθυπουργό και τον κ. Κατσιφάρα με τους δημάρχους του νομού. 

ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ: 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης