Τραγωδία στην Πατρών - Πύργου: Δύο νεκροί σε τροχαίο δυστύχημα μετά από σύγκρουση αγροτικού με μηχανή - Από την Πάτρα τα θύματα (ΝΕΟΤΕΡΑ) - ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

στα Λεχαινά

Νεότερη ενημέρωση 17.44' Όπως αναφέρουν νεότερες πληροφορίες, στη μηχανή μεγάλου κυβισμού που επέβαιναν οι επιβάτες μια γυναίκα (περίπου 52 ετών) και έναν άνδρα περίπου (57 ετών) κινούμενη στην Ε.Ο. Πατρών – Πύργου συγκρούστηκε με δύναμη πάνω σε αγροτικό όχημα που προσπάθησε να διασχίσει την διασταύρωση προς την πόλη των Λεχαινών.

nekroi-lehaina-k.jpg

lehaina-ok.jpg

Στο χώρο του συμβάντος έφτασαν άμεσα ασθενοφόρο που τους μετέφερε στο Κ.Υ.Γαστούνης -αλλά δυστυχώς και για τα 2 άτομα ήταν ήδη αργά-, άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας καθώς και άνδρες της τροχαίας.

H σύγκρουση ήταν σφοδρή με την μηχανή να «καρφώνεται» πάνω στο αγροτικό όχημα και οι δύο επιβαίνοντας να τραυματίζονται θανάσιμα. Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες τα δύο άτομα διέμεναν στην Πάτρα.

Πρώτη ενημέρωση 16.51'

Σοβαρή πλαγιομετωπική σύγκρουση με 2 νεκρούς συνέβη λίγο μετά τις 15:30 στην Ε.Ο.Πατρών - Πύργου στην διασταύρωση των Λεχαινών. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, μηχανή μεγάλου κυβισμού με επιβάτες μια γυναίκα (περίπου 52 ετών) και έναν άνδρα (περίπου 57 ετών) κινούμενη στην Ε.Ο. Πατρών - Πύργου συγκρούστηκε με δύναμη πάνω σε αγροτικό όχημα που προσπάθησε να διασχίσει την διασταύρωση προς την πόλη των Λεχαινών.

Στο χώρο του συμβάντος έφτασαν άμεσα ασθενοφόρο που τους μετέφερε στο Κ.Υ.Γαστούνης αλλά δυστυχώς και για τα 2 άτομα ήταν ήδη αργά, άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας καθώς και άνδρες της τροχαίας. 

Πηγή: Iliaoikonomia.gr

Διαβάστε επίσης