Η Αντέλ στις τελευταίες περιοδείες της: «Δεν ξέρω αν θα ξανακάνω τουρ, δεν είναι του γούστου μου»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΣΤΟ WEMBLEY

Φαίνεται όλο και πιο πιθανό το γιγαντιαίο τουρ 2016-2017 της Αντέλ να είναι και το τελευταίο.

Αφού ανακοίνωσε ότι θα δώσει δύο μεγάλες συναυλίες στο Wembley αυτό το καλοκαίρι που τις έχει ονομάσει «The Finale», η 28χρονη ελαχιστοποίησε τις πιθανότητες να ξαναεμφανιστεί σε ανάλογου μεγέθους περιοδείες.

Στην συναυλία της στο Όκλαντ της Νέας Ζηλανδίας δήλωσε το εξής: «Δεν είμαι καλή στις περιοδείες- τα χειροκροτήματα με κάνουν να αισθάνομαι ευάλωτη. Δεν ξέρω αν θα ξανακάνω τουρ» και συμπλήρωσε λέγοντας «ο μόνος λόγος που κάνω περιοδείες είστε εσείς. Δεν είμαι σίγουρη αν το να κάνω τουρ είναι του γούστου μου. Το μεγαλύτερο μου κατόρθωμα στην καριέρα μου είναι αυτή εδώ η περιοδεία».

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Αντέλ κάνει λόγο για την ανασφάλεια που νοιώθει στην σκηνή. Το 2015 είχε πει στον Αμερικάνικο τύπο πως «αγχώνομαι τόσο πολύ στις ζωντανές παραστάσεις που φοβάμαι να δοκιμάσω οτιδήποτε το καινούργιο. Και όσο πάει γίνεται και χειρότερο. Ή τουλάχιστον δεν γίνεται καλύτερο, όποτε εγώ νιώθω πως γίνεται χειρότερο διότι θεωρούσα πως μέχρι τώρα θα έπρεπε να νοιώθω κάπως καλύτερα».

Τους τελευταίους μήνες φημολογείται πως η τραγουδίστρια πιθανών να εγκαταλείψει την δράση της στην σκηνή ακόμη και μια ολόκληρη δεκαετία.

Τον Σεπτέμβριο, μια πηγή είπε στην Sun ότι η Αντέλ επιθυμεί να αφομοιωθεί στην ανατροφή του γιου της απ’το να κάνει περιοδείες: «Η Αντέλ δεν θέλει να χάσει ούτε μια στιγμή από το να βλέπει τον Άντζελο να μεγαλώνει και για αυτήν είναι μια εύκολη απόφαση το να αφήσει τις περιοδείες για χάρη του. Αυτήν την στιγμή μάλιστα υποστηρίζει πως δεν θα πραγματοποιήσει καμία τεράστια περιοδεία σαν αυτήν που κάνει τώρα για τουλάχιστον 10 χρόνια».

Την περασμένη βδομάδα ο μάνατζερ της δήλωσε στην Αυστραλέζικη Telegraph ότι το κοινό μπορεί να μην την ξαναδεί ζωντανά μετά τις προγραμματισμένες εμφανίσεις της στο Wembley: «Μπορεί και να μην την ξαναδούμε. Η Αντέλ έχει πει πως δεν θα το ξανακάνει και πως κάνει την παρούσα περιοδεία ως μια αναγνώριση για τις πωλήσεις των δίσκων τις και την μεγάλη απήχηση και ζήτηση που υπάρχει από το κοινό της για να την δουν. Δεν μπορούμε να ξέρουμε τι θα κάνει στο μέλλον».