Πάτρα: Εθελοντική αιμοδοσία στο 44ο Δημοτικό Σχολείο

την Τετάρτη 5 Απριλίου

Στo πλαίσιο του προγράμματος «ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ & ΔΡΩ» για την προώθηση του εθελοντισμού και της κοινωνικής ευαισθητοποίησης, τo 44ο Δημοτικό Σχολείο, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, το Τμήμα Αγωγής Υγείας Π.Ε. Αχαΐας, το Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Κ. Υγείας Χαλανδρίτσας, το Νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας» και το Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων, διοργανώνει εθελοντική αιμοδοσία. Η συγκεκριμένη δράση θα πραγματοποιηθεί στο χώρο του Σχολείου την Τετάρτη 5 Απριλίου 2017 και ώρα 5.30μμ.

 

Αποδέκτες τις συγκεκριμένης πρόσκλησης είναι ενήλικες που έχουν αιμοδοτική ικανότητα, αλλά και παιδιά ώστε να γνωρίσουν από κοντά τη διαδικασία της αιμοδοσίας και της ενεργής προσφοράς σε ιδιαίτερα σημαντικούς τομείς όπως αυτός της υγείας.

 

Στη χώρα μας εισάγονται κάθε χρόνο 30.000 φιάλες αίματος προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες. Αν μόνο το 6% του πληθυσμού ήταν ενεργοί αιμοδότες η ανάγκη αυτή θα είχε εξαλειφθεί.

 

Καλείστε όλοι λοιπόν, να ΝΟΙΑΣΤΕΙΤΕ και να αναλάβετε ΔΡΑΣΗ. Η αιμοδοσία είναι στάση ζωής. Μόλις δέκα λεπτά από το χρόνο σας, αρκούν για να σωθεί μια ζωή.

 

 

Εθελοντική αιμοδοσία την Τετάρτη 5 Απριλίου 2017 στις 5:30μ.μ. , στο 44ο Δημοτικό Σχολείο Πατρών. 

 

 

Διαβάστε επίσης