Let’s do it Greece και Αειφόρο Πανεπιστήμιο Πατρών

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 2 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

Την Κυριακή 2 Απριλίου 2017, από τις 10 το πρωί ως τη 1 το μεσημέρι, στον χώρο μπροστά από την Πρυτανεία, το «Πράσινο Πανεπιστήμιο Πατρών» και η «Βιβλιοθήκη & Κέντρο Πληροφόρησης του Πανεπιστημίου Πατρών» σε συνεργασία με την ΚΟΙΝΣΕΠ Πάτρας «Ανακυκλώνω στην πηγή», συμβάλουν στην εκστρατεία καθαρισμού “Let’s Do It Greece” με μια απόλυτα εθελοντική, μη κερδοσκοπική καμπάνια.

Εθελοντές του Πανεπιστημίου Πατρών και της ΚΟΙΝΣΕΠ θα βρίσκονται στο χώρο μπροστά από την Πρυτανεία και θα παραλαμβάνουν τις ηλεκτρικές ή/και ηλεκτρονικές συσκευές που θα φέρουν οι ενδιαφερόμενοι για ανακύκλωση.

Για την ενίσχυση της δράσης αυτής, το αστικό ΚΤΕΛ Πατρών προγραμματίζει δωρεάν δρομολόγιο από το το κέντρο της Πάτρας προς το Πανεπιστήμιο και αντίθετα. Οι ενδοαφερόμενοι θα πρέπει να έχουν μαζί τους ηλεκτρική ή ηλεκτρονική συσκευή προς ανακύκλωση για να χρησιμοποιήσουν το δρομολόγιο δωρεάν, με αναχώρηση ώρα 11.00 από την Πλατεία Γεωργίου Α΄και ώρα 12.00 από τον χώρο μπροστά από ττην Πρυτανεία για την επιστροφή στην Πλατεία Γεωργίου Α΄.