Πάτρα: Συγκλονιστικές στιγμές στη δίκη για τη τραγωδία στο λιμάνι - Τί είπε ο συνοδηγός του μοιραίου αυτοκινήτου που έγινε "τάφος" για τρεις νέους ανθρώπους

ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ Η ΑΚΡΟΑΜΑΤΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

ΝΕΟΤΕΡΑ:

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, ενδεχομένως να μην ολοκληρωθεί σήμερα η ακροαματική διαδικασία. Αύριο, Τρίτη αναμένεται να καταθέσουν ο τριτος διασωθείς, ο ταξιτζης που ηρθε για βοηθεια και δυο μαρτυρες υπερασπισης. Θα ακολουθήσει η απολογία του κατηγορούμενου, η πρόταση του Εισαγγελέα και οι αγορευσεις των τεσσάρων δικηγορων για να εκδοθεή η απόφαση. 

--------------

Νεότερα: Σε εξέλιξη η δίκη για την τραγωδία στο λιμάνι της Πάτρας όπου έχασαν τη ζωή τους τρεις νέοι άνθρωποι.

Συνεχίζονται οι καταθέσεις μαρτύρων, πατέρας, μητέρα και αδερφός του Ανδρέα Αλέξη, πατέρας και μητέρα της Ζαπάντη ενώ κατέθεσε και ο συνοδηγός.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο συνοδηγός φέρεται να κατέθεσε ότι ο οδηγός πήδηξε από το μοιραίο αυτοκίνητο, πριν πέσει στη θάλασσα. 

----

Ξεκίνησε η δικη για το τροχαίο στο λιμανι της Πάτρας που στοίχισε τη ζωή σε τρεις νέους ανθρώπους! 

Ο κατηγορουμενος ειναι παρών στη δίκη, ενώ αυτή την ώρα κατεθέτει ο πατερας του άτυχου Ανδρεα Αλεξη.

Ο τραγικός πατέρας ζήτησε απο το δικαστήριο να του δώσει την άδεια, να συναντήσει τον κατηγορούμενο, γιατι όπως είπε εδώ και 1,5 χρόνο δεν το έχει γνωρίσει.

Κατόπιν αυτού, σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.gr, ακολούθησε συγκλονιστιστική στιγμή. Τον κοίταξε και του έδειξε τη φωτογραφία του παιδιού του.

Το συμβάν είχε συγκλονίσει την Πάτρα, αλλά και το πανελλήνιο, με τον πνιγμό τριών νέων παιδιών, τριών φοιτητών που έχασαν τη ζωή τους στο μώλο της Αγίου Νικολάου, στο παλιό λιμάνι της αχαικής πρωτεύουσας.

Όπως έγραψε και προχθές το tempo24.gr, η υπόθεση έρχεται στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Πατρών, μετά την αναβολή που πήρε τον περασμένο Δεκέμβριο 2016, λόγω κωλύματος του συνηγόρου υπεράσπισης και έτσι ορίστηκε νέα δικάσιμος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σήμερα αναβιώνει στο Δικαστήριο η τραγωδία στο λιμάνι της Πάτρας - Ξεσπά ο πατέρας του Α. Αλέξη: "Ενάμιση χρόνο μετά, ούτε συγνώμη!"

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ