Εκτός ΟΝΝΕΔ ο διευθυντής Θεσσαλονίκης για τα σεξιστικά σχόλια κατά της Πατρινής Σίας Αναγνωστοπούλου

πρώην αν. υπουργού

Εκτός ΟΝΝΕΔ βρίσκεται πλέον ο διευθυντής της ΟΝΝΕΔ Θεσσαλονίκης, Εμμανουήλ Κούλας, μετά τη σεξιστική επίθεση κατά της Σίας Αναγνωστοπούλου.

Υπέβαλε παραίτηση, η οποία έγινε αμέσως δεκτή από τον πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ, Κώστα Δέρβο, ο οποίος σχολιάζοντας την ανάρτηση του διευθυντή της ΟΝΝΕΔ στο twitter (ότι «Η Αναγνωστοπούλου πιο εύκολα θα περνούσε για τσατσά παρά για "πουτάνα" του Νότου»), σημείωσε:

«Σεξιστικές και ρατσιστικές απόψεις δεν βρίσκουν σύμφωνη την Οργάνωση, ούτε χωράνε στην ΟΝΝΕΔ. Έχουμε αποδείξει ότι είμαστε απέναντι σε τέτοιου είδους θέσεις. Ως εκ τούτου, η παραίτηση του συγκεκριμένου στελέχους της ΟΝΝΕΔ έγινε ήδη δεκτή».

Η ανάρτηση του προέδρου της ΟΝΝΕΔ

 

Ο ΣΥΡΙΖΑ

Νωρίτερα ο ΣΥΡΙΖΑ ζήτησε την παρέμβαση του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη  «Ο τρόπος με τον οποίο επέλεξε να σχολιάσει ο διευθυντής της ΟΝΝΕΔ Θεσσαλονίκης, Εμμανουήλ Κούλας, τα όσα είπε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Σία Αναγνωστοπούλου, για τον Γερούν Ντάισελμπλουμ είναι χυδαίος και αποκρουστικός» τονίζει σε ανακοίνωση του ο ΣΥΡΙΖΑ σχολιάζοντας την ανάρτηση που έκανε ο διευθυντής της ΟΝΝΕΔ.

Το σχόλιο

Το σχόλιο  που ανέβασε στον λογαριασμό του στο twitter o διευθυντής της ΟΝΝΕΔ Θεσσαλονίκης Εμμανουήλ Κούλας με αφορμή την απάντηση της Σίας Αναγνωστοπούλου στον Γερούν Ντάισελμπλουμ, στην οποία η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ υπέγραφε ως «πουτάνα» του Νότου.

Ο κ. Κούλας έγραψε σε ανάρτησή του στο twitter: «Η Αναγνωστοπούλου πιο εύκολα θα περνούσε για τσατσά παρά για "πουτάνα" του Νότου» ωστόσο λίγο αργότερα έκλεισε τον λογαριασμό του.

 

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Σία Αναγνωστοπούλου νωρίτερα ζήτησε την παρέμβαση της Νέας Δημοκρατίας σχολιάζοντας:

 

Διαβάστε επίσης