Πρωτοφανής κλοπή στα έργα της ανάπλασης της παραλιακής ζώνης Αιγίου - "Σήκωσαν" μέχρι και...το γκαζόν!

"Αυτό το πράγμα δεν μπορεί να συνεχιστεί"

Μπαταρίες μηχανημάτων του ιδιωτικού συνεργείου, καλώδια πολλών μέτρων, πλάκες και υλικά, έκλεψαν άγνωστοι χθες τα ξημερώματα από τα εργοτάξια του εργολάβου που εκτελεί το έργο της ανάπλασης της παραλιακής ζώνης του Δήμου Αιγιαλείας.Μάλιστα, οι κλέφτες δεν δίστασαν να... ξεκολλήσουν ακόμα και το γκαζόν (!) που είχε τοποθετηθεί στην πλατεία Μαχαίρα (Paestum) επί της Ζωοδόχου Πηγής, βανδαλίζοντας έτσι ένα έργο που, λαμβάνοντας πλέον μορφή έχει εντυπωσιάσει θετικά ντόπιους και περαστικούς.

Για το θέμα μίλησε στο ΡΑΔΙΟ ΑΙΓΙΟ ο δήμαρχος Αιγιαλείας κ. Θανάσης Παναγόπουλος, ο οποίος αφού εξέφρασε τον αποτροπιασμό του για αυτές τις πρωτοφανούς θράσους κλοπές που καθημερινά πληθαίνουν σε όλη την Αιγιάλεια, απηύθυνε έκκληση σε οποιονδήποτε γνωρίζει ή έχει δει το παραμικρό, να κάνει ανώνυμη καταγγελία είτε στον ίδιο είτε στην Αστυνομία, για να βρεθούν οι υπαίτιοι.

Με τη σειρά της, η αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων κα Βασιλική Ψυχράμη σημείωσε πως θα γίνει έκκληση στην τοπική Αστυνομία (η οποία σαφώς αντιμετωπίζει σοβαρότατα προβλήματα με έλλειψη προσωπικού, γι'αυτό και οι αστυνομεύσεις δεν φτάνουν) να εντείνει κατά το δυνατόν τις περιοδείες της για να αποτραπούν στο μέλλον παρόμοιες πράξεις.

"Αυτό το πράγμα δεν μπορεί να συνεχιστεί. Ας έχουν και οι δημότες το νου τους κι αν δουν κάτι ύποπτο ας προχωρούν σε καταγγελίες, ακόμα και ανώνυμες" κατέληξε η κα Ψυχράμη.

filodimos