Λονδίνο: Aνατροπή για τον δράστη του μακελειού -Δημοσιογράφοι υποστηρίζουν ότι είναι άλλος - Στους δρόμους ο Στρατός - Στους 4 οι νεκροί της επίθεσης - ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ

Νεκρός φέρεται και ο δράστης

Νεότερη Ενημέρωση:  Δεν είναι τελικά ο Τρέβορ Μπρουκς ο δράστης της τρομοκρατικής επίθεσης έξω από το Βρετανικό Κοινοβούλιο; Αυτό υποστηρίζουν δημοσιογράφοι με αναρτήσεις τους στο Twitter που διαψεύδουν τα διεθνή ΜΜΕ, τα οποία ανέφεραν ότι ο γνωστός ως Αμπού Ιζαντίν, σκόρπισε το θάνατο στην καρδιά του Λονδίνου.

drasths22_508_355_1.jpg

Η δημοσιογράφος του ABC Rym Momtaz με tweet της ανέφερε πως, μετά από επικοινωνία με τον δικηγόρο του Ιζαντίν, δεν είναι αυτός ο δράστης καθώς βρίσκεται στην φυλακή.

506013_e33554736e-8a1bd1763249dc9b.jpg

Το ίδιο αναφέρει και ο δημοσιογράφος του BBC, Dominic Cassiani, επικαλούμενος επίσημες πηγές και μέλη της ισλαμικής κοινότητας.

Πρώτη Ενημέρωση: Μετά την τρομοκρατική επίθεση στο Λονδίνο αποφασίστηκε από τις βρετανικές αρχές να βγει ο στρατός στους δρόμους.

Μάλιστα, ο στρατός θα βγει για πρώτη φορά στους δρόμους της βρετανικής πρωτεύουσας μετά τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο.

Παράλληλα, σε συναγερμό βρίσκεται η ειδική ομάδα της βρετανικής αστυνομίας «Cobra».

Όπως ανακοίνωσε ο αρχηγός της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας της Βρετανίας, η επίθεση έξω από το κοινοβούλιο της χώρας συνιστά τρομοκρατική επίθεση και για τον λόγο αυτό, βρίσκεται σε εξέλιξη ευρείας κλίμακας έρευνα.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ο αριθμός των νεκρών ανέρχεται στους 4, ενώ οι τραυματίες ανέρχεται στους 20, ορισμένοι από αυτούς είναι σε σοβαρή κατάσταση. Ανάμεσα στους τραυματίες είναι και τρεις Γάλλοι μαθητές, οι οποίοι βρίσκονται στο σημείο της επίθεσης στο πλαίσιο εκπαιδευτικής εκδρομής.

Τα δύο περιστατικά αντιμετωπίζονται από την αστυνομία ως τρομοκρατική επίθεση, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως η επίθεση στη γέφυρα του Westminster "ξυπνά" εφιαλτικές μνήμες από τα αιματηρά "χτυπήματα" τζιχαντιστών στη Νίκαια της Γαλλίας, καθώς και στη χριστουγεννιάτικη αγορά του Βερολίνου. 

londino_tempo24.gr_.jpg

london1.jpg

london2.jpg

london3.jpg

london5.jpg

london6.jpg

london9.jpg

london10.jpg

london11.jpg

london18.jpg

london22.jpg

Φωτογραφίες: Reuters

Διαβάστε επίσης