Σημαντικές ποσότητες ναρκωτικών κατασχέθηκαν στην Αιτωλοακαρνανία - Δύο συλλήψεις

σε Αγρίνιο και Μοναστηράκι Βόνιτσας

Κατ’ οίκον έρευνες σε δύο σπίτια διενήργησε πρωινές ώρες σήμερα, στο πλαίσιο ευρείας αστυνομικής επιχείρησης, η Δίωξη Ναρκωτικών Αγρινίου. Στην πρώτη περίπτωση, συνελήφθη ένας 17χρονος στο Αγρίνιο, καθώς στην οικία του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 60 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών και αύριο θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα.

Στην δεύτερη περίπτωση, οι αστυνομικοί της Δίωξης, συνέλαβαν στο Μοναστηράκι Βόνιτσας έναν 35χρονο, καθώς στην οικία του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα εξής:

656 γραμμάρια καπνού με αναμεμιγμένα με κάνναβη και επιπλέον σε σακουλάκια, 556 γραμμάρια κάνναβης, 63 γραμμάρια κάνναβης, 8 γραμμάρια κάνναβης, 2,6 γραμμάρια κάνναβης, 3,9 γραμμάρια της ίδιας ουσίας αναμεμιγμένα με καπνό και 0,9 γραμμάρια κοκαΐνης. Επιπλέον βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, μία ζυγαριά ακριβείας, 24 σπόροι κάνναβης και ένα κινητό τηλέφωνο. Ο δράστης με την σχηματιζόμενη σε βάρος του δικογραφία θα οδηγηθεί αρμοδίως ενώπιον του Εισαγγελέα.

Πηγή: sinidisi.gr

Διαβάστε επίσης