ΚΙΝΗΜΑ Νέων Αχαΐας: Πίστη στους θεσμούς και στη δικαιοσύνη αλα κάρτ δεν υπάρχει

σχετική ανακοίνωση

Ανακοίνωση εξέδωσε το ΚΙΝΗΜΑ Νέων Αχαΐας σχετικά με την απόφαση για το Βατοπέδι,

Συγκεκριμένα αναφέρεται:

"Οκτώ χρόνια μετά, ο πρώην Πρωθυπουργός Κ. Καραμανλής αποφάσισε να ‘’σπάσει’’ την ιερή σιωπή του.

Οκτώ χρόνια μετά, έκανε δήλωση για την απόφαση του δικαστηρίου για τους κατηγορημένους της υπόθεσης Βατοπεδίου, θεωρώντας την προφανώς ως μια μορφή δικαίωσης της κυβέρνησης 2004-2009 και των τότε χειρισμών του.Ξέχασε όμως να αναφέρει ότι οι κατηγορούμενοι απαλλάχθηκαν λόγου ότι απλά εκτελούσαν εντολές των πολιτικών τους προισταμένων.

Ευθύνες των πολιτικών προισταμένων οι οποίες δεν εξετάστηκαν ποτέ από το δικαστηρίο, καθώς ο κ. Καραμανλής με εντολή του το Μάιο του 2009 έκλεινε απροειδοποίητα τη Βουλή παραγράφοντας ουσιαστικά όλα τα εκκρεμεί σκάνδαλα της περιόδου εκείνης.Συντελώντας μία άνευ προηγουμένου θεσμική εκτροπή.

Να θυμίσουμε επίσης στους θιασώτες και στους ‘’κύκλους’’ του ‘’Καραμανλισμού’’, ότι ο ίδιος ο πρώην Πρωθυπουργός και το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας δεν έδειξαν την ίδια πίστη στην δικαιοσύνη όταν αυτή αθωώνε πολλάκις τον Ανδρέα Γεωργίου για την υπόθεση του δήθεν φουσκωμένου ελλείματος του 2009.Ούτε φυσικά όταν οι στατιστικές αρχές τόσο της χώρας όσο και της Ευρωπαικής Ένωσης φανέρωναν την συνειδητή απάτη και το πραγματικό εύρος της καταστροφής που είχε προκάλεσει η κυβέρνηση 2004-2009.

Πίστη στους θεσμούς και στην δικαιοσύνη αλα κάρτ δεν υπάρχει.

Κύριε Καραμανλή, εάν θέλετε να μιλήσετε στον ελληνικό λαο, μιλήστε για το έλλειμα που φτιάξατε. Γιά το χρέος που μέσα σε μια 5ετία διπλασιάσατε, για της υποκλοπές, τα δομημένα ομόλογα ,την απογραφή Αλογοσκούφη, τους κουμπάρους και τους Ζαχόπουλους. Εξηγήστε στους πολίτες, γιατί δραπετεύσατε από την διακυβέρνηση της χώρας.Μιλήστε για τα έργα σας, που έφτασαν μια χώρα που απολάμβανε το 2004 την εμπιστοσύνη όλων, το 2009 ένα βήμα πριν την άτακτη χρεοκοπία".

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ