Νίκησε κι ονειρεύεται πλέι οφ ο Πλατανιάς

Super League

Το δέκατο γκολ του Γιώργου Γιακουμάκη στο φετινό πρωτάθλημα έδωσε τη νίκη με 1-0 στον Πλατανιά επί του Ηρακλή, στην αναμέτρηση με την οποία ολοκληρώθηκε η 25η αγωνιστική.

Η ενδέκατη φετινή νίκη της ομάδας του Γιώργου Παράσχου έφερε τους Χανιώτες στην έκτη θέση με 41 βαθμούς, δύο λιγότερους από την πέμπτη ΑΕΚ που κερδίζει ως τώρα το τελευταίο εισιτήριο για τα πλέι οφ!

Αντίθετα, ο «Γηραιός» μοιράζεται την τελευταία θέση της κατάταξης με τη Βέροια (έχουν από 16 βαθμούς) και το μέλλον του στην κατηγορία προοιωνίζεται δυσοίωνο.

Η μοναδική καλή στιγμή στο πρώτο ημίχρονο ανήκε στον «Γηραιό», όταν στο 17΄ ο Αγγελόπουλος σούταρε από το ύψος της περιοχής και ο Σωτηρίου μπλόκαρε.

Με δύο καλές φάσεις για τους φιλοξενούμενους ξεκίνησε το δεύτερο μισό, καθώς στο 49΄ το σουτ του Δώνη έφυγε άουτ, ενώ την ίδια τύχη είχε η κεφαλιά του Κούρου στο 55΄.

Ο Ηρακλής ήταν καλύτερος ως το 70΄, όμως στο τελευταίο εικοσάλεπτο οι γηπεδούχοι ανέβασαν ρυθμό και στο 77΄ έχασαν την πρώτη ευκαιρία, με τον Χουάντερσον να προλαβαίνει την τελευταία στιγμή τον Γιακουμάκη και στη συνέχεια το σουτ Βάντερσον να αστοχεί. 

Στο επόμενο λεπτό όμως ο Γιακουμάκης με κοντινό πλασέ άνοιξε (κι έκλεισε) το σκορ, σε φάση που το σουτ του Ντεβέσα κατέληξε σε... ασίστ για τον πρώτο σκόρερ του Πλατανιά.

Διαβάστε επίσης