Πάτρα: Μαχαιρίτσας, Ζουγανέλης και Βουλγαράκη έρχονται στο Royal

24 μαρτιου

Μια αξεπέραστη μουσική παράσταση έρχεται την Παρασκευή 24 Μαρτίου στην κεντρική μουσική σκηνή του Royal Theater στην Ακτή Δυμαίων.

Η εξαιρετική επιλογή τραγουδιών του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, με την ανατρεπτική σάτιρα του Γιάννη Ζουγανέλη και τις υπέροχες μελωδίες της Παυλίνας Βουλγαράκη, υπόσχονται μια εξαιρετικού επιπέδου βραδιά!

Οι τρεις καλλιτέχνες επικοινωνούν με το κοινό, παίζουν μαζί μας και μας χαρίζουν άλλοτε συγκινησιακά συναισθήματα κι άλλοτε γέλια μέχρι δακρύων.

Με τραγούδια που γελάνε, με τραγούδια που σου κλείνουν το μάτι, με τραγούδια που σε βάζουν στην θέση σου και που απολογούνται…

Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας είναι μία από τις σημαντικότερες προσωπικότητες του σύγχρονου ελληνικού τραγουδιού. Με το μοναδικό και εκλεκτό μουσικό του ταλέντο συμφιλιώνει τον ηλεκτρικό ήχο με τη μελωδία και τον λυρισμό. Το πρόγραμμα των τραγουδιών του βασίζεται στις αμοιβαίες εκμυστηρεύσεις με το κοινό αλλά και τις διαχρονικές επιτυχίες του όπως: «Πεθαίνω για Σένα», «Ο Σουλτάνος της Βαβυλώνας», «Τιτανικός», «Εφάπαξ» «Μάτια δίχως λογική» «Έλα ψυχούλα μου», «Διδυμότειχο Blues», «Νότος», «Ένας Τούρκος στο Παρίσι» «Πόσο σε θέλω» κ.α.

Ο Γιάννης Ζουγανέλης είναι ένας από τους απαράμιλλους Έλληνες καλλιτέχνες με πολυδιάστατη προσωπικότητα. Συνθέτης, τραγουδιστής, στιχουργός, ηθοποιός, κωμικός, παρουσιαστής και διδάσκαλος παίζει, σατιρίζει & τραγουδά διασκεδάζοντας το κοινό με τον δικό του μοναδικό τρόπο. Ο «Ζούγας» (όπως τον αποκαλούν οι περισσότεροι μια και τον αισθάνονται δικό τους άνθρωπο) εκτός από το επιτυχημένο stand up comedy συγκινεί κι εντυπωσιάζει παίζοντας τραγούδια του όπως: «Στέλλα», «Φοβάμαι όλα αυτά», «Έρωτας είναι ο Γιάννης», «Μακρυμάλλης» , «Γιαννάκη Ομορφόπαιδο» κ.ά.

Μαζί με τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα και τον Γιάννη Ζουγανέλη σε αυτήν την μουσική παράσταση συμμετέχει η Παυλίνα Βουλγαράκη, εφοδιασμένη με το σκηνικό της πάθος, το μυστήριο της φωνής & της ερμηνείας της που κερδίζει ολοένα και περισσότερο καρδιές με τα κομμάτια της, «Λίγο λίγο», «Λαβύρινθοι», και το ολοκαίνουργιο τραγούδι «Φέρ’τα Μου Όλα Πίσω» σε μουσική & στίχους της ίδιας και με τη συμμετοχή του μοναδικού Ψαραντώνη με τη φωνή και τη λύρα του.


Μαζί τους οι εξαίρετοι μουσικοί:

Άκης Αμπράζης στο μπάσο,

Steve Tesser κιθάρα,

Φίλιππος Σπυρόπουλος στα τύμπανα και

Γιάννης Πουρνάρας στο μπουζούκι.


Οργάνωση παραγωγής : MetroLive Productions

Σχεδιασμός ήχου, ηχοληψία: Γιάννης Παξεβάνης

Φωτογραφίες: Δημήτρης Χώνος

Artwork: Κωνσταντίνος Γεωργαντάς

Management – Παραγωγή: PROSPERO, www.prospero.com.gr

Links::

https://www.facebook.com/GiotaNegkaDatabase
http://www.youtube.com/user/GNDatabase

Παρασκευή 24 Μαρτίου 2017

Royal Theater (Παλαιό Πτωχοκομείο), Ακτή Δυμαίων 53

Προπώληση (από Παρασκευή 17.03.2017) : 13 ευρώ  ή  21 ευρώ με 2 ποτά

Σημεία προπώλησης: Γωνιά του Βιβλίου,   Discover Your Way,  Φάρος

Στην είσοδο: 15 ευρώ

Πληροφορίες – Κρατήσεις : 2610 310120