Πάτρα: Σήμερα η εκδήλωση για το Φράγμα Πείρου - Παραπείρου από τις παρατάξεις της αντιπολίτευσης

ΣΤΙς 7:30 ΤΟ ΑΠΌΓΕΥΜΑ

Εκδήλωση για το Φράγμα Πείρου Παραπείρου πραγματοποιούν οι δημοτικές παρατάξεις του δήμου Πατρέων, υποστηρίζοντας ότι η πλειοψηφούσα παράταξη του Κώστα Πελετίδη έχει αφήσει στην άκρη ένα πολύ σοβαρό ζήτημα που αφορά τους Πατρινούς. 

Συγκεκριμένα η κοινή τους ανακοίνωση έχει ως εξής: 

Η μελλοντική διαχείριση του Φράγματος Πείρου – Παραπείρου αποτέλεσε το αντικείμενο σύσκεψης των δημοτικών παρατάξεων που υπογράφουν. Οι μετέχοντες συμφώνησαν ότι αποτελεί αναγκαιότητα για τους κατοίκους της Πάτρας να λειτουργήσει το φράγμα με όρους που θα διασφαλίζουν τον δημόσιο και κοινωνικό χαρακτήρα του νερού ως πολύτιμου αγαθού.

Στη σύσκεψη επικράτησε η άποψη ότι το έργο έγινε γι’ αυτόν ακριβώς το σκοπό και κανείς δεν δικαιούται να τον παρακάμψει, ούτε η κυβέρνηση ούτε η τοπική αυτοδιοίκηση. Επίσης, εκφράστηκε η αγωνία των παρατάξεων για το γεγονός ότι, παρά τις επανειλημμένες προσπάθειες μελών τους να έλθει προς συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο το θέμα της διαχείρισης του φράγματος, η δημοτική αρχή δεν ανταποκρίθηκε στο σχετικό αίτημα.

Θεωρώντας ότι η σοβαρότητα του θέματος δεν επιτρέπει άλλες καθυστερήσεις, κυρίως από την κυβέρνηση, οι παρατάξεις που εκπροσωπήθηκαν στη χθεσινή σύσκεψη, συμφώνησαν να αναλάβουν πρωτοβουλία για την διοργάνωση μιας κοινής εκδήλωσης με θέμα το Φράγμα Πείρου – Παραπείρου. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί ΣΗΜΕΡΑ Τετάρτη 22 Μαρτίου 2017 (19.30) στην ισόγεια αίθουσα του ΤΕΕ/Τμήμα Δυτικής Ελλάδας.

Για τις παρατάξεις:

Κώστας Χριστόπουλος – Νέα Πόλη

Ουρανία Μπίρμπα – ΡΑΠ Πάτρα Ανθρώπινη Πόλη

Ανδρέας Φίλιας – Τώρα για την Πάτρα

Ανδρέας Παναγιωτόπουλος – Αγωνιζόμενοι Πολίτες

Νικόλαος Οικονομόπουλος – Πάτρα Δυνατή

Νικόλαος Τζανάκος - Πάτρα η δική μας Πόλη

Θεόδωρος Ντρίνιας – Κοινοτικόν

Διαβάστε επίσης