Μια όαση πρασίνου μοναδικής ομορφιάς... για όλους τους πολίτες - ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ από το πλατανόδασος που παραχωρήθηκε στο Δήμο Πατρέων προς αξιοποίηση

Υπεγράφη χθες η παραχώρηση χρήσης

Ένα εκπληκτικό σημείο, μοναδικής ομορφιάς, ιδιαίτερου φυσικού κάλλους και φυσικά μια όαση πρασίνου για όλους τους πολίτες, τόσο κοντά στο κέντρο της Πάτρας, παραχωρήθηκε πλέον για αξιοποίηση στο Δήμο Πατρέων.

Πρόκειται για ένα οικόπεδο συνολικής έκτασης 59 στρεμμάτων, το εξαιρετικό Πλατανόδασος στις εκβολές του Χαράδρου στην παραλία του Προαστίου Πατρών.

Χθες υπεγράφη στο Δημαρχείο της Πάτρας κατά τη διάρκεια της συνάντησης του Δημάρχου Πατρέων, Κώστα Πελετίδη, με τη ∆ιοικήτρια του ΟΑΕ∆, Μαρία Καραμεσίνη, η παραχώρηση χρήσης του «Πλατανοδάσους», όπως επίσης και η παραχώρηση χρήσης 13 καταστημάτων και τεσσάρων αιθουσών συγκέντρωσης σε τέσσερις οικισμούς Εργατικών Κατοικιών.

Το Πλατανόδασος στην περιοχή των εκβολών του Χαράδρου στην παραλία Προαστείου, είναι χώρος ιδιαίτερου φυσικού κάλλους, που είναι πλήρως εγκαταλειμμένο και η Δημοτική Αρχή, με άμεσες παρεμβάσεις και τη συνεργασία των κατοίκων και των συλλόγων της περιοχής θα δημιουργήσει μια ακόμα όαση πρασίνου για όλους τους Πατρινούς.

fotografia_3_0.jpg

fotografia_2.jpg

fotografia_1.jpg

fotografia_51111.jpg

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ