Η Αχαϊκή Λέσχη Μοτοσυκλέτας έκοψε την πίτα της - ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

στο θεατράκι

Την Κυριακή στις 5 Μαρτίου η Αχαϊκή Λέσχη Μοτοσυκλέτας έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη Πίτα της στο Θεατράκι στην Μαρίνα της Πάτρας. Η εκδήλωση έγινε παρουσία πολλών μοτοσυκλετιστών και φίλων της ΑΧ-ΛΕ-ΜΟ όπως και από άλλες Λέσχες μοτοσυκλέτας από όμορους νομούς.

dsc_0730.jpg

Παρεβρέθησαν η ΛΕ-ΚΛΑ-Μ-Πάτρας, το VESPA CLUB Αχαϊας, η Λέσχη Αγρινίου (ΛΕ.ΜΟ.ΤΑ), η Λέσχη Ευπαλίου Αιτωλ/νίας (ΦΙΛ.ΜΟΤ.Ε.), η Μοτολέσχη Ι.Π.Μεσολογγίου, η λέσχη Μοτ/τας Λευκάδας, η Λέσχη Αμαλιάδας (ΜΟΤ.ΛΕ.Α.), η Λέσχη Μοτ/τας Πύργου, Η Λέσχη Μοτ/τας Κ.Αχαϊας (ΛΕ.ΜΟ.ΚΑ.) όπως επίσης και ο κ. Καπετανάκης εκ μέρους της ΦΙΛΜΠΑ. Πάνω από 200 άτομα ήσαν παρόντα σ' αυτήν την εκδήλωση, το πάρκιν στο Θεατράκι γέμισε Μοτοσυκλέτες, κάτι που κέντρισε τα βλέμματα όλων. 

dsc_0762.jpg

dsc_0775.jpg

Η ΑΧ-ΛΕ-ΜΟ φιλοξένησε με τον καλύτερο τρόπο όλες τις Λέσχες και απένειμε αναμνηστικές πλακέτες για την παρουσίας τους. Επίσης απενεμήθησαν τιμητικές πλακέττες στούς εξής. Στον ΕΥΣΤΑΘΙΟ ΜΠΟΝΑΤΣΟ για την συνολική προσφορά του στην Λέσχη. Στον ΜΗΝΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΔΗ για την στηριξή του στη Λέσχη και για την πρωτότυπη ανακατασκευή ενός HONDA C50. Στον ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΜΑΡΤΣΕΚΗ για την προσφορά του στα μοτοσυκλετιστικά δρώμενα της πόλης μας. Στον αθλητή Πυγμαχίας της Πυγμής Πατρών ΔΙΟΝΥΣΙΟ ΠΕΦΑΝΗ για το ασημένιο μετάλλιο στο Πανελλ.Πρωτάθλημα πυγμαχίας κατ.Α 69 Kg. και τέλος στον ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΜΑΡΙΟΛΟΠΟΥΛΟ για την ίδρυση του μοναδικού εν Ελλάδι "ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ".                 

dsc_0815.jpg

dsc_0893.jpg

Στην ομιλία του ο πρόεδρος της ΑΧ-ΛΕ-ΜΟ Τίμος Σταματελάτος αναφέρθηκε στους στόχους της Λέσχης για το 2017, για το θέμα της οδικής ασφάλειας (χρήση κράνους ΄για τα όρια που πρέπει να βάζει ο κάθε δικυκλιστής στην οδηγησή του) και την σημασία που έχει η χρήση της μοτοσυκλέτας σαν το πιο κατάλληλο αγχολυτικό στις σύσκολες συνθήκες που περνά η χώρα μας.

dsc_0958.jpg

dsc_0993.jpg

Έκανε επίσης παραίνεση σε όλους, το 2017 να οδηγηθεί από τις μοτοσυκλέτες πάνω σε ασφαλείς δρόμους, κάνοντας την ψυχή των αναβατών πιο πλούσια σε εικόνες-παραστάσεις και συγκινήσεις οδηγικού και περιηγητικού χαρακτήρα. Επίσης το Δ/Σ της ΑΧ-ΛΕ-ΜΟ ευχαριστεί θερμά όσους παρευρέθησαν, όπως επίσης και όλους τους δωροθέτες που βοήθησαν τα μέγιστα για να πραγματοποιηθεί η λαχειοφόρος αγορά.

dsc_0998.jpg

dsc_1196.jpg

dsc_1204.jpg