Στο tempo24: Πάρκινγκ το πάρκο της Ακτής Δυμαίων- Τα επικίνδυνα "χειρόφρενα" πάνω στο δρόμο, τα γκάζια δίπλα στους περιπατητές και η... ρέμβη σε 4 τροχούς δίπλα στη θάλασσα- ΒΙΝΤΕΟ

Χωρίς έλεγχο

Σε πάρκινγκ μέσα και έξω έχουν μετατρέψει ορισμένοι το νότιο πάρκο στην Ακτή Δυμαίων όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες του tempo24.gr που τραβήχτηκαν πριν από λίγο. Από τη μια πλευρά αυτοί που μπαίνουν μέσα στο χώρο και τραβάνε χειρόφρενο δίπλα στη θάλασσα για να ρεμβάσουν ή να ψαρέψουν με άνεση ανθρώπου που κάνει το πιο...φυσιολογικό πράγμα στον κόσμο και από την άλλη οι επικίνδυνοι της υπόθεσης, αυτοί, που παρκάρουν πάνω στο δρόμο ταχείας κυκλοφορίας και μπροστά από τη στάση του λεωφορείου, επίσης με την ίδια άνεση και την ίδια φυσικότητα.

(αμάξι παρκαρισμένο δίπλα στην παιδική χαρά)

(στο δρόμο ταχείας κυκλοφορίας)

(δίπλα στη στάση)

(περνώντας μέσα από το πάρκο, και ρεμβάζοντας ...εποχούμενοι)

Όπως θα δείτε στο βίντεο μερικοί κόβουν βόλτες με τα αμάξια τους δίπλα στους περιπατητές.ενώ ο κόσμος αρχίζει να πυκνώνει και ορισμένοι βγάζουν βόλτα τα σκυλάκια τους. Έλεγχος μηδέν.

 

 

Με δεδομένο ότι μπήκε η άνοιξη και οι Πατρινοί θα αρχίσουν τις βόλτες καλό θα ήταν κάποιος εκ των αρμοδίων να μεριμνήσει έτσι ώστε να μην τίθενται σε κίνδυνο τουλάχιστον τα παιδιά που παίζουν και δεν περιμένουν δίπλα τους μια...ρόδα.

Γ. Κον.

 

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ