Πατρινό Καρναβάλι 2017: Έφτασε η ώρα της μεγάλης γιορτής - Οι εκδηλώσεις του Σαββατοκύριακου - Η ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ

ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

Στην τελική ευθεία βρίσκονται οι εκδηλώσεις του Πατρινού Καρναβαλιού για το 2017, και ήδη από την Παρασκευή το κέφι και η διασκέδαση "χτυπά" κόκκινο καθώς τόσοι οι Πατρινοί αλλά και οι χιλιάδες επισκέπτες στην Αχαϊκή Πρωτεύουσα, παραμερίζουν για λίγο τα άγχη και την ρουτίνα της καθημερινότητας και το "ρίχνουν" έξω, εφαρμόζοντας στην πράξη το"η φτώχεια θέλει καλοπέραση"!

Το απόγευμα της Παρασκευής, τα άρματα που κατασκευάστηκαν στο Καρναβαλικό Εργαστήρι του Δήμου Πατρέων, έκαναν την πρεμιέρα τους, παρελάσοντας στους κεντρικούς δρόμους της πόλης και σταθμεύοντας για αρκετή ώρα στην Πλατεία Γεωργίου. 

Για το Σάββατο το ραντεβού δίνεται στις 6 το απόγευμα, όπου περισσότεροι από 30.000 καρναβαλιστές όλων των ηλικών θα συμμετάσχουν στην Νυχτερινή Ποδαράτη Παρέλαση. Το μεσημέρι οι Συλλογοι των Σοκoλατοριχτών θα γλυκάνουν μικρούς και μεγάλους με σοκολάτες στο κέντρο της Πάτρας.

Το μεσημέρι της Κυριακής 26 Φεβρουαρίου κορυφώνονται, οι εκδηλώσεις του φετινού Πατρινού Καρναβαλίου, με την Μεγάλη Παρέλαση στις 2 μμ.  Στις 9 το βράδυ , στο Μόλο της Αγίου Νικολάου, θα πραγματοποιηθεί η Τελετή Λήξης, με την καθιερωμένη καύση ομοιώματος του Βασιλιά Καρνάβαλου και με συναυλία του συγκροτήματος "Boney M".

 

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

ΣΑΒΒΑΤΟ 25 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

Σοκολατοπόλεμος – Από τα Σωματεία: «ΣΟΚΟΛΑΤΟΡΙΧΤΕΣ»,«ΣΟΚΟΛΑΤΟΜΑΧΙΕΣ», ΣΟΚΟΛΑΤΟΔΡΟΜΙΕΣ», «ΣΟΚΟΛΑΤΟΜΑΝΙΕΣ»,«ΣΟΚΟΛΑΤΟΠΑΙΚΤΕΣ», 13.30, Κέντρο πόλης

Παρέλαση – Νυχτερινή ποδαράτη, 18:00, οδός Κορίνθου

ΚΥΡΙΑΚΗ 26 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

Μεγάλη Καρναβαλική Παρέλαση, 14:00, οδός Κορίνθου

Λήξη 10oυ Διαδικτυακού Κρυμμένου Θησαυρού, 18:00, Διαδίκτυο

Τελετή Λήξης, 21:00, Μόλος Αγίου Νικολάου με συναυλία του συγκροτήματος Boney M.

ΚΑΘΑΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ 27 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

Απονομή βραβείων πληρωμάτων Πατρινού Καρναβαλιού,19:00, Αίγλη στηVeso Mare

Δείτε ΕΔΩ τον καιρό για το τριήμερο 

Διαβάστε επίσης