Εβελίνα Παπούλια: Η εκπληκτική ομοιότητα με την κούκλα 18χρονη κόρη της

Η Αφροδίτη η οποία είναι πλέον 18 ετών, θα κάνει ένα πέρασμα από το Μπρούσκο

Η κόρη της Εβελίνας Παπούλια έχει μεγαλώσει και είναι μια κούκλα. Η όμορφη Αφροδίτη - Μαρία Λιάντου, κόρη της Εβελίνας και του ηθοποιού Γιώργου Λιάντου, είναι 18 ετών και έχει κληρονομήσει τα καλλιτεχνικά γονίδια των γονιών της. Οσο για την εμφάνισή της, μοιάζει εκπληκτικά στη μαμά της

Η Αφροδίτη η οποία είναι πλέον 18 ετών, θα κάνει ένα πέρασμα από το Μπρούσκο στο επεισόδιο της 1ης Μαρτίου. Απόσπασμα από την εμφάνισή της στη δημοφιλή σειρά του ΑΝΤ1 έπαιξαν στο Πρωινό.

 

 

Όπως θα διαπιστώσετε, αν και μελαχρινή, η Αφροδίτη μοιάζει πάρα πολύ στην Εβελίνα Παπούλια. Επιπλέον, διαθέτει μαγική φωνή.

«Έχουμε την κλασική σχέση μαμάς και κόρης, αλλά γινόμαστε φίλες όταν εκείνη το επιθυμεί. Είναι ένα γλυκό και συνειδητοποιημένο παιδί και είμαι περήφανη για εκείνη» ενώ για μιλώντας για την ομοιότητά τους έχει πει ότι εκτός από την εμφάνιση μοιάζουν πολύ και στον χαρακτήρα: «Στα περισσότερα μοιάζουμε, ειδικά στο πόσο δυναμικές είμαστε. Η Αφροδίτη είναι ήρεμη δύναμη, πετυχαίνει τους στόχους της ακολουθώντας τους δικούς της ρυθμούς, έχει άλλες ταχύτητες από εμένα».