Φόβος και τρόμος στα χωριά της δυτικής Αχαΐας – Παρακολουθούν τα σπίτια και «μπουκάρουν» - Τί ρόλο παίζει το ύποπτο αυτοκίνητο;

στο αστυνομικό τμήμα της κατω αχαιας πήγε ο πρόεδρος της τκ. πετροχωρίου

Φόβος και τρόμος έχει γίνει τον τελευταίο καιρό,  δράση αγνώστων νεαρών, οι οποίοι σύμφωνα με μαρτυρίες παρακολουθούν μέσα από ένα αυτοκίνητο τις κινήσεις ιδιοκτητών σπιτιών και με την κατάλληλη ευκαιρία «μπουκάρουν» για να κλέψουν.

Όπως λέει στο tempo24.gr ο πρόεδρος της ΤΚ Αντώνης Στασινός, στην περιοχή του Πετροχωρίου και της ευρύτερης περιοχής κυκλοφορεί ένα συγκεκριμένο αυτοκίνητο. Οι ύποπτες κινήσεις των νεαρών, κινητοποίησαν τους κατοίκους των χωριών. Φέρεται ότι πρόκειται για τρεις νεαρούς που επιλέγουν «στόχους» και στη συνέχεια μπαίνουν στα σπίτια αρπάζοντας ότι βρουν μπροστά τους.

Μάλιστα, σύμφωνα με τον κ. Στασινό, πριν από λίγες μέρες, νεαροί επιτέθηκαν σε πολίτη στα Βεσκουκέικα του άρπαξαν δέκα ευρώ και εξαφανίστηκαν. Επίθεση όμως δέχθηκε και μια ηλικιωμένη όπως έγραψε χθες το dytikanea.gr, όταν οι δράστες μπήκαν σπίτι της, την ακινητοποίησαν της άρπαξαν το κινητό και το έβαλαν στα πόδια.

Τα αυξανόμενα περιστατικά, όπως και η ανησυχία για το ύποπτο όχημα, οδήγησε τον κ. Στασινό στο Αστυνομικό Τμήμα της Κάτω Αχαΐας, όπου και μετέφερε συγκεκριμένα στοιχεία για το αυτοκίνητο σε ότι αφορά τη μάρκα και το χρώμα, προκειμένου να εντοπιστεί. «Είχαμε ηρεμήσει λίγο. Τώρα πάλι τα ίδια. Η κατάσταση πλέον είναι ανησυχητική. Οι συγχωριανοί μου είναι ιδιαίτερα προβληματισμένοι», συμπληρώνει ο κ. Στασινός.

Β.Ι.ΑΘΑΝ. 

Διαβάστε επίσης