Συγχαρητήρια απ όλη την Ελλάδα για το ευαίσθητο μήνυμα του γκρουπ SOS TE τα αδέσποτα!

αχαγιωτικο καρναβάλι 2017

Αίσθηση προκάλεσε το γκρουπ SOS ΤΕ τα αδέσποτα του Συλλόγου Γονέων Αλισσού και της ομάδας «Αδέσποτα Δήμου δυτικής Αχαΐας» το οποίο συμμετέχει στο Αχαγιώτικο Καρναβάλι 2017 μαζί με τα «Αδέσποτα» του Συλλόγου Γονέων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Κάτω Αχαΐας.

Η πρόεδρος του Συλλόγου Αργυρώ Λοτσάρη (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ) έχει δεχθεί πολλά τηλεφωνήματα από όλες τις περιοχές της Ελλάδας και εκατοντάδες μηνύματα στο facebook, που της μεταφέρουν τα συγχαρητήρια για το θέμα του πληρώματος και το ευαίσθητο μήνυμα που «ταξιδεύει» σε όλο τον κόσμο! Μάλιστα απ ότι μάθαμε το θέμα θα συνεχιστεί και θα εμπλουτιστεί του χρόνου στο επόμενο καρναβάλι, ενώ οι συμμετοχές φαίνεται να έχουν κλείσει από φέτος! 

Το γκρουπ συμμετείχε στην παρέλαση των μικρών στην Αχαγιά, την αντίστοιχη παρέλαση στην Πάτρα ενώ θα το απολαύσουμε πάλι στην μεγάλη παρέλαση του Αχαγιώτικου Καρναβαλιού το Σάββατο. Για το γκρουπ, οι ΔΗΘΕΝ ΑΔΙΑΦΟΡΟΙ έφτιαξαν κατασκευές, ενώ απ ότι μαθαίνουμε θα δούμε και άλλες – όπως μόνο οι ΔΗΘΕΝ ΑΔΙΑΦΟΡΟΙ ξέρουν να φτιάχνουν – στην παρέλαση της Αχαγιάς!

Η ομάδα Αδέσποτα δήμου δυτικής Αχαΐας σημειώνει: 

«Μεγάλη η χαρά της ομάδας μας που καταφέραμε μετά από συντονισμένες ενέργειες των Aspasia Bacoulopoulou αργυρω λοτσαρη Dimitris IliopoylosΔήθεν Αδιάφοροι Efstathia Frangaki να κάνουμε πράξη την ιδέα της προώθησης της ζωοφιλίας μέσα από τις εκδηλώσεις του φετινού καρναβαλιού.
Με πολύ δουλειά αλλά με κέφι και καλή διάθεση όλων καταφέραμε να πλαισιώσουμε με καρναβαλικές κατασκευές την εμφάνιση του γκρούπ «SOS τε τα αδέσποτα & ΟΙ αδέσποτοι » στην Πάτρα στο καρναβάλι των μικρών ,και αυτό έχει ακόμα μεγαλύτερη σημασία.
Αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις και πολύ θετικά σχόλια από τον κόσμο για τα πολλαπλά μηνύματα του γκρουπ΄.
Ευχαριστούμε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν γιατί μέσα από την συμμετοχή τους βοήθησαν να μεταδοθεί η ιδέα της υιοθεσίας και της στείρωσης των αδέσποτων ζώων συντροφιάς με τον καλύτερο τρόπο.!!!!
Ραντεβού στο Αχαγιώτικο καρναβάλι το Σάββατο 25/2/2017!!!!!!

Β.Ι.ΑΘΑΝ. 

Διαβάστε επίσης