Παρέμβαση του δημάρχου δυτικής Αχαΐας για τον άστεγο στις Αλυκές - Συνάντηση στο Δημαρχείο

μετά το ρεποτάζ του tempo24.gt

Με δάκρυα στα μάτια και μια μικρή ανακούφιση στη ψυχή, δέχθηκαν ο 61χρονος Δ.Β. αλλά και ο φίλος του που τον φιλοξενεί στις Αλυκές – την πρόθεση του δημάρχου δυτικής Αχαΐας Χρήστου Νικολάου να βοηθήσει στην κατεύθυνση ώστε να μη χαθεί το δικαίωμα της αναπηρικής σύνταξης που έχει κατοχυρώσει και να μπορεί να αντεπεξέλθει στη δύσκολη καθημερινότητά του. 
Ο Χρήστος Νικολάου, κινητοποιήθηκε άμεσα μετά το ρεπορτάζ του tempo24.gr – όπως είχαμε γράψει – εξετάζοντας τους τρόπους με τους οποίους θα μπορούσε να βοηθήσει τον 61χρονο.
Ο δήμαρχος κάλεσε στο γραφείο του στο δημαρχείο τον 61χρονο ο οποίος προσκόμισε όλα τα έγγραφα που του ζητήθηκαν. Ο δήμαρχος μαζί με συνεργάτες του, αναζητούν τρόπους άμεσης παρέμβασης, ενώ δεν αποκλείεται τις επόμενες ημέρες να μεταβεί στην Αθήνα για να επισκεφθεί μαζί με τον 61χρονο και τους συνεργάτες του τις αρμόδιες υπηρεσίες.
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αχαΐα: Μόνος, άρρωστος και αβοήθητος - Έκκληση βοήθειας από 61χρονο που έχασε τα πάντα και το μόνο που τον κρατά στη ζωή είναι η αγάπη ενός φίλου...

 

Διαβάστε επίσης