Πάτρα: Καρναβαλικές εκδηλώσεις από τον Εμπορικό Σύλλογο και διαγωνισμός Καρναβαλικής Βιτρίνας

Θέμα: Καρναβάλι 2017 – Πηγή έμπνευσης και δημιουργίας για την αγορά
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ

Ο Εμπορικός & Εισαγωγικός Σύλλογος Πατρών διοργανώνει σειρά εκδηλώσεων για το Καρναβάλι 2017 σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Αχαΐας και τη συμμετοχή της  ΕΛΙΑ (Ελληνική Λέσχη Ιστορικού Αυτοκινήτου), τον Σύλλογο Κλασσικής Βέσπας και το Καρναβαλικό Πλήρωμα 94.

Κυρίαρχο θέμα του διαγωνισμού είναι: Καρναβάλι 2017 – Πηγή έμπνευσης και δημιουργίας για την  αγορά

Ξεκινάμε με τον διαγωνισμό καρναβαλικής βιτρίνας που και πέρυσι είχε σημειώσει μεγάλη επιτυχία. Η καρναβαλική κριτική  επιτροπή θα αξιολογήσει τις βιτρίνες που θα συμμετάσχουν στον διαγωνισμό με βάση τα εξής στοιχεία:

Καρναβαλική εμφάνιση: Δίνεται έμφαση στον τρόπο διακόσμησης της βιτρίνας σε σχέση με το θέμα του φετινού καρναβαλιού.

Χιουμοριστική ή ακόμα και σατιρική διάθεση.

Καλλιτεχνική εμφάνιση: Εστιάζεται η ευρηματικότητα και η πρωτοτυπία. Νέες ιδέες και νέα υλικά θα αξιολογηθούν επιπρόσθετα.

Θα απονεμηθούν  έξι (6) βραβεία (2 για κάθε κατηγορία) στις βιτρίνες που θα ξεχωρίσουν. Καρναβαλικό Βραβείο, Σατιρικό Βραβείο και Καλλιτεχνικό Βραβείο και θα δοθούν αναμνηστικές περγαμηνές σε όλους που θα συμμετάσχουν. Οι βιτρίνες θα πρέπει να είναι έτοιμες από την Τσικνοπέμπτη  16/2/2017 και η Επιτροπή Αξιολόγησης θα επισκεφθεί τα καταστήματα που έχουν εκδηλώσει το ενδιαφέρον τους, την Παρασκευή στις 24/2/2017.

Τη συμμετοχή τους οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να τη γνωστοποιήσουν στη γραμματεία του Συλλόγου (Πλατεία Γεωργίου Α΄25, 1ος όροφος), στο τηλέφωνο 2610273257 ή στο email: [email protected] .

Η αγορά μπαίνει στο επίκεντρο των φετινών καρναβαλικών εκδηλώσεων όχι μόνο με τον διαγωνισμό βιτρίνας, αλλά και με τη φιλοξενία πολλών street performance σε κεντρικούς δρόμους, κεράσματα με τοπικά εδέσματα, παράσταση καραγκιόζη κ.α. καθ’ όλη την διάρκεια της εβδομάδας που θα ισχύει ο διαγωνισμός. Ταυτόχρονα την Πέμπτη 23/2/2017 θα διεξαχθεί παιχνίδι Κρυμμένου θησαυρού με τίτλο «ΕΥΤΥΧΕΙΤΕ» σε καταστήματα που ανήκουν στο PATRA OPEN MALL (ΑΝΟΙΚΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΠΑΤΡΑΣ). Το αναλυτικό πρόγραμμα των εκδηλώσεων θα ανακοινωθεί εντός των προσεχών ημερών.

Στόχος μας είναι να συμβάλλουμε τα μέγιστα στην εορταστική ατμόσφαιρα, με νότες αισιοδοξίας για την ανατροπή της αρνητικής ψυχολογίας. Ελπίζουμε στη θετική ανταπόκριση και στήριξη αυτής της συλλογικής προσπάθειας για να δώσουμε όλοι μαζί το μήνυμα ότι ΤΟ ΕΜΠΟΡΙΟ συμμετέχει ΕΝΕΡΓΑ στα δρώμενα της πόλης.

 

Διαβάστε επίσης