Πάτρα - Μπουρμπούλια: Συνέχεια απόψε με Ουίλιαμς, Πολυχρονίδη, Τζορντανέλλι και Αδαμαντίδου

στο Royal Theater

Μια ανεπανάληπτη βραδιά είχαν την ευκαιρία να ζήσουν από κοντά εκατοντάδες φίλοι του Μπουρμπουλιού στο 1ο Μπουρμπούλι που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου στο Royal Theater. Η σάλα πλημμύρισε κόσμο και ντόμινα από πολύ νωρίς.

Η Πωλίνα και ο Κώστας Χαριτοδιπλωμένος μας ξεσήκωσαν με τις αμέτρητες επιτυχίες τους μέχρι τελικής πτώσης.

unnamed_2.jpg

Η πίστα δεν άδειασε ούτε μια στιγμή με ένα πρόγραμμα εξαιρετικά δομημένο καρναβαλικά, που άγγιζε τους εσωτερικούς ρυθμούς όλων.

Παρουσίες καταπληκτικές μέσα στο μυστήριο του απόλυτου μαύρου, μάσκες με φαντασία, άνθρωποι που τουλάχιστον για λίγο βγήκαν από τη δύσκολη καθημερινότητα και μπήκαν στη σφαίρα της ανεμελιάς και του κεφιού, στη σφαίρα του Καρναβαλιού.

unnamed_1.jpg

Το πρώτο μπουρμπούλι ήταν στα αλήθεια το Παλιό Μπουρμπούλι, που θυμόμαστε οι μεγαλύτεροι και γνωρίζουν από διηγήσεις οι νεότεροι.

Μαζί τους ήταν το εκρηκτικό συγκρότημα Polis, ο showman Δημήτρης Κίκλης και οι δικοί μας Πατρινοί μουσικοί και τραγουδιστές: Γιώργος Παράμερος, Μαρίτα Μιχαλοπούλου, Μαρία Φάκου, Παναγιώτης Αθανασίου, Παναγιώτης Πετρίδης και Νίκος Πλέγας.

unnamed_3.jpg

Ετοιμαστείτε για το 2ο Μπουρμπούλι, σήμερα Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου στις 21.00. «Τα καλύτερά μας χρόνια» ξυπνάνε με τους Ρόμπερτ Ουίλιαμς, Γιώργο Πολυχρονιάδη, Λάκη Τζορντανέλλι και Κατερίνα Αδαμαντίδου σε ένα nonstop party με επιτυχίες των 50΄s, 60΄s και 70΄s, με τα τραγούδια που λατρέψαμε και χορέψαμε όλοι.

Μεγάλες επιτυχίες των “Poll” αλλά και άλλα πολλά αγαπημένα όπως τα «Θα μείνουμε πάντα παιδιά», «Τρελοκόριτσο», «Το σχολείο», «Το κορίτσι του Μάη», «What a Wonderful World» και «Hard Day’s Night».

Ένας καμβάς από αυθεντικές εκτελέσεις που έχουν γράψει ιστορία!

Ο χώρος πλημμυρίζει για τρεις περίπου ώρες, με ήχους των 60ς & 70ς, που με κέφι παρουσιάζουν οι Ρόμπερτ Ουίλιαμς, Γιώργος Πολυχρονιάδης, Λάκης Τζορντανέλλι και η Κατερίνα Αδαμαντίδου.

Μαζί τους και αγαπημένοι οι Πατρινοί μουσικοί και τραγουδιστές: Γιώργος Παράμερος, Μαρίτα Μιχαλοπούλου, Μαρία Φάκου, Παναγιώτης Αθανασίου, Παναγιώτης Πετρίδης και Νίκος Πλέγας

Η είσοδος των κυριών με ντόμινο είναι – όπως πάντα – δωρεάν! Κι αν κάποια κυρία δεν έχει δικό της, θα την περιμένει στην γκαρνταρόμπα του χώρου.

Πληροφορίες-Κρατήσεις: 2610-310120.

Διαβάστε επίσης