Ο καιρός στη Δυτική Ελλάδα - Λασποβροχή σήμερα στην Πάτρα - ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΓΝΩΣΗ

Σε επιφυλακή και επιχειρησιακή ετοιμότητα Περιφέρεια και Δήμος

Βροχερή θα είναι η σημερινή ημέρα για την Πάτρα, σύμφωνα με τους μετεωρολόγους, με την μέγιστη θερμοκρασία να φτάνει στους 12 βαθμούς κελσίου τις μεσημβρινές ώρες.

Οι άνεμοι θα πνέουν από Ανατολικοί - Βορειοανατολικοί εντάσεως από 2 έως 3 μποφόρ.

Την Τετάρτη, προβλέπεται ηλιοφάνεια, χωρίς ιδιαίτερη μεταβολή στην θερμοκρασία, ενώ την Πέμπτη θα επικρατήσει άστατος καιρός με αισθητή μείωση της θερμοκρασίας, καθώς ο υδράργυρος θα κινηθεί από 7 έως 9 βαθμούς κελσίου.

Την Παρασκευή επανέρχονται οι βροχές καθόλη την διάρκεια της ημέρας, με μέγιστη θερμοκρασία τους  9 βαθμούς κελσίου και ένταση των ανέμων τα 5 μποφόρ από ανατολικές διευθύνσεις.

Δείτε ΕΔΩ αναλυτικά την πρόγνωση του καιρού

Επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός στην χώρα από τις επόμενες ώρες, έως και την Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2017, με βροχές, καταιγίδες, και ενίσχυση των ανέμων στα πελάγη.

Από την αρχή της Τρίτης, 7 Φεβρουαρίου 2017 και έως τις πρώτες πρωινές ώρες, αναμένονται βροχές και καταιγίδες στο Ιόνιο, τα δυτικά ηπειρωτικά, την Πελοπόννησο, την ανατολική Στερεά, την ανατολική Θεσσαλία, τη Μακεδονία, τη Θράκη, και το κεντρικό και βόρειο Αιγαίο. Στη συνέχεια, και έως αργά το απόγευμα, τα φαινόμενα θα εντοπίζονται κυρίως στο ανατολικό Αιγαίο. Σύμφωνα με τα έως τώρα διαθέσιμα στοιχεία, το βράδυ της Τρίτης, πέρα από τα φαινόμενα στο ανατολικό Αιγαίο, αναμένονται πολύ ισχυρά φαινόμενα στην κεντρική και νότια Πελοπόννησο. Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει πτώση της τάξης των 3 έως 5 βαθμών. Οι άνεμοι θα παρουσιάσουν μικρή εξασθένηση.

Την Τετάρτη, 8 Φεβρουαρίου 2017, αναμένονται τοπικές βροχές κυρίως στην Πελοπόννησο, την ανατολική Στερεά και το Αιγαίο.Καταιγίδες θα σημειωθούν στην νότια και ανατολική Πελοπόννησο έως και τις πρώτες πρωινές ώρες.

Πηγή: meteo.gr

Διαβάστε επίσης