Πάτρα: Συνεχίζονται τα ψηφίσματα κατά της δίωξης του Κώστα Πελετίδη

του δημάρχου

Ο Σύλλογος Υπαλλήλων του Δήμου Πατρέων, με ομόφωνη απόφασή του, κήρυξε στάση εργασίας, για τις 13 Φλεβάρη, ημέρα που δικάζεται ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου, καλεί τους εργαζόμενους στο Δήμο, να συμμετέχουν μαζικά στην πεντάωρη στάση εργασίας (8 π.μ. με 1 μ.μ.) και την συγκέντρωση στις 8 π.μ., μπροστά στο Δημαρχείο και πορεία – συγκέντρωση έξω από τα Δικαστήρια, απαιτώντας να σταματήσει η δίωξη του Δημάρχου Πατρέων και να αναλάβει προς αυτήν την κατεύθυνση ανάλογη πρωτοβουλία η κυβέρνηση και οι αντίστοιχες κρατικές υπηρεσίες.

 

Εν τω μεταξύ, συνεχίζουν να φτάνουν στον Δήμο αποφάσεις και ψηφίσματα Συλλόγων και Φορέων, που απαιτούν να σταματήσει η δίωξη του Δημάρχου Πατρέων, Κώστα Πελετίδη, ύστερα από μήνυση τέως βουλευτή της Χρυσής Αυγής με την κατηγορία της παράβασης καθήκοντος και δικάζεται στις 13 Φεβρουαρίου γιατί, υλοποιώντας και αντίστοιχες αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου Πάτρας, δεν διευκόλυνε δράσεις της οργάνωσης Χρυσής Αυγής:

-Β΄ ΕΛΜΕ Αιτωλοακαρνανίας

-Αγροτικός Σύλλογος Αιγίου

-Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. Ηλιούπολης "Μιχάλης Παπαμαύρος"

-Σύλλογοι Υπαλλήλων Π.Ε. Αχαΐας, Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας & Π.Ε. Ηλείας, Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας

- Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. Βύρωνα – Καισαριανής – Παγκρατίου «ΡΟΖΑ ΙΜΒΡΙΩΤΗ» 

- Δ.Σ. Σωματείου Εργαζομένων στα ιδρύματα υγείας Ιδ. Δικαίου και Ν.Π.Ι.Δ. Ν. Αχαΐας 

- Συνεργαζόμενες Οργανώσεις Συνταξιούχων Πάτρας: Ι.Κ.Α-Ο.Α.Ε.Ε –Ν.Α.Τ –Τ.Σ.Ε-Ο.Α.Ε.Ε- ΤΑΕ-ΟΑΕΕ ΠΑΣΑΣ ΔΕΗ ΙΚΑ Κάτω Αχαΐας

- Οι Φοιτητικοί -Σπουδαστικοί σύλλογοι: Ηλεκτρολόγων Μηχ., Μηχανικών Η/Υ, Μηχανολόγων Μηχ., Πολιτικών Μηχανικών, Xημικών Μηχανικών, Μαθηματικού, Βιολογικού, Γεωλογικού, Επιστήμης Υλικών, Φυσικού, Χημικού, Ιατρικής, Φαρμακευτικής, ΠΤΝ, ΣΕΥΠ, ΣΤΕΦ, ΣΔΟ

-Λαϊκή Επιτροπή Προσφυγικών.