Λιμενικοί και ναύτης οι σωτήρες 53χρονης - Έπεσε στη θάλασσα από φέρι μποτ στο Αντίρριο

Στο Νοσοκομείο του Ρίου διασωληνωμένη

Η 53χρονη από το Καινούργιο Αιτωλοακαρνανίας, είχε επιβιβαστεί μαζί με τον σύζυγό της με το αυτοκίνητό τους στο φέρι "Παντάνασσα" από την προβλήτα του Αντιρρίου. Η γυναίκα κατέβηκε από το όχημα και σύμφωνα με τις πληροφορίες λίγα λεπτά αργότερα ο καπετάνιος την είδε από την πρύμνη, μέσα στη θάλασσα.

Δύο λιμενικοί και ένα μέλος πληρώματος του φέρι βούτηξαν στη θάλασσα και την ανέσυραν, χωρίς να έχει τις αισθήσεις της.

Αμέσως μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών στο Ρίο "Παναγία Βοήθεια", όπου οι γιατροί έδωσαν μάχη για να την επαναφέρουν στη ζωή. Η γυναίκα διασωληνώθηκε και εισήχθη στη ΜΕΘ.

Άγνωστες μέχρι στιγμής παραμένουν οι συνθήκες πτώσης της 53χρονης στη θάλασα.Προανάκριση διενεργείται από το Α’ Λιμενικό Τμήμα του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πάτρας

Η ανακοίνωση του Λιμενικού:

Ενημερώθηκε, μεσημβρινές ώρες σήμερα, (χθες) η Λιμενική Αρχή Ρίου, από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Ο/Γ “ΠΑΝΤΑΝΑΣΣΑ” Ν.Π. 9561 το οποίο είχε καταπλεύσει στον ανατολικό προβλήτα Αντίρριου, για τον εντοπισμό γυναίκας να επιπλέει στην  αριστερή πλευρά της πρύμνης του πλοίου και να παρασύρεται από τα  θαλάσσια ρεύματα.

Άμεσα στο σημείο μετέβησαν στελέχη Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. τα οποία με τη συνδρομή μέλους του πληρώματος του ανωτέρω Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου, έπεσαν στην θάλασσα και ανέσυραν στη στεριά μία 53χρονη χωρίς τις αισθήσεις της. Από τα ανωτέρω στελέχη Λ.Σ.-Ε.Λ.ΑΚΤ. έγιναν προσπάθειες ανάνηψης της ανωτέρω η οποία στην συνέχεια διεκομίσθη με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ρίου όπου παραμένει νοσηλευόμενη σε κρίσιμη κατάσταση.

Προανάκριση διενεργείται από το Α’ Λιμενικό Τμήμα του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πάτρας.

Διαβάστε επίσης