Ο Γραμματέας του ΚΚΕ στο μπλόκο των αγροτών στο Αίγιο - "Δίκαιος ο αγώνας της μικρομεσαίας αγροτιάς" - ΝΕΟΤΕΡΑ

Στο πλευρό των διαδηλωτών ο Δημήτρης Κουτσούμπας

Νεότερη Ενημέρωση 20.01: Για υποσχέσεις και παροχές της κυβέρνησης προς του αγρότες που  μετά τις συνεχείς κινητοποιήσεις, ευνοούν τους μεγάλους αγρότες καπιταλιστές, τη μεγάλη αγροτική εκμετάλλευση και βεβαίως δεν είναι αιτήματά που μπορούν να ικανοποιήσουν τη μικρομεσαία αγροτιά, μίλησε ο Γραμματέας του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, που βρέθηκε το βράδυ της Κυριακής στο μπλόκο των αγροτών στο Αίγιο, στη Νέα Εθνική Οδό Πατρών - Κορίνθου.

Ο κ. Κουτσούμπας επιστρέφοντας από τα Γιάννενα, σταμάτησε στο μπλόκο και στη σύντομη ομιλία του μεταξύ άλλων χαρακτήρισε "δίκαιο των αγώνα της μικρομεσαίας αγροτιάς»

Πρώτη Ενημέρωση 19.22: Στην Εθνική Οδό Πατρών - Κορίνθου στο μπλόκο των αγροτών της Αιγιάλειας, αναμένεται από λεπτό σε λεπτό σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.gr, o Γενικός Γραμματέας του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας.

Ο κ. Κουτσούμπας θα δώσει το παρών στις αγωνιστικές κινητοποιήσεις των αγροτών, οι οποίοι από τις 6.30 το απόγευμα και για τρεις ώρες έχουν αποκλείσει την κυκλοφορία στην Εθνική Οδό.

Ο Γενικός Γραμματέας θα σταματήσει στο μπλόκο στο βενζινάδικα του Αιγίου, επιστρέφοντας στην Αθήνα, από τα Γιάννενα.

Διαβάστε επίσης