Κλείνει Παπέ Αμπού Σισέ ο Ολυμπιακός

Σύμφωνα με πληροφορίες από τη Γαλλία

Τα ερυθρόλευκα του Ολυμπιακού προβάρει ο Παπέ Αμπού Σισέ! 

Σύμφωνα με πληροφορίες από τη Γαλλία, οι Πειραιώτες έχουν «κερδίσει» την υπογραφή του 21χρονου κεντρικού αμυντικού της Αζαξιό, που μένει ελεύθερος το καλοκαίρι και τότε, αν δεν προκύψει κάτι συγκλονιστικό και «χαλάσει» η… δουλειά, θα έρθει στη χώρα μας και στου Ρέντη! 

Για την απόκτηση του Σενεγαλέζου έχει μεσολαβήσει ο -Κορσικανός- αθλητικός διευθυντής του Ολυμπιακού, Φρανσουά Μοντέστο, ο οποίος έχει εξαιρετική άποψη για τον Σισέ, καθώς πρόκειται για έναν ιδιαιτέρως ελπιδοφόρο ποδοσφαιριστή, με την περίπτωσή του -ελπίζουν στο λιμάνι- να είναι παρόμοια με εκείνη του Μαζουακού, που αποδείχθηκε «λίρα εκατό». 

Προς το παρόν, πάντως και σύμφωνα με το ''transfermarkt'', η χρηματιστηριακή αξία του παίκτη δεν ξεπερνά τις 300.000 ευρώ, θυμίζουμε, ωστόσο, πως και τον νυν αριστερό μπακ της Γουέστ Χαμ, που έγινε «σφυρί» για 7 εκατομμύρια ευρώ, τον αγόρασε ο Ολυμπιακός το 2014 από τη Βαλανσιέν αντί, περίπου, 500.000 ευρώ! Οι προσδοκίες, λοιπόν, να του «βγει» ξανά, τόσο αγωνιστικά όσο και εμπορικά, είναι πολλές… 

Ποιος είναι, όμως, ο Παπέ Αμπού Σισέ. 

Πρόκειται για τον 21χρονο (14/9/1995), ύψους 1,97μ., κεντρικό αμυντικό της Αζαξιό, ο οποίος αγωνίζεται βασικός στη γαλλική ομάδα, μετρώντας 19 συμμετοχές στη Ligue 2 και μία στο Κύπελλο. Ο Αφρικανός αποκτήθηκε το καλοκαίρι του 2014 από τη σενεγαλέζικη Πικίν, αγωνίστηκε αρχικά στη δεύτερη ομάδα της Αζαξιό και στη συνέχεια προωθήθηκε στην πρώτη ομάδα, τον Ιανουάριο του 2015. 

Το συμβόλαιο του, όπως προείπαμε, λήγει τον προσεχή Ιούνιο και ο Ολυμπιακός έσπευσε να κλείσει από τώρα τον παίκτη, που έχει, συνολικά, 65 συμμετοχές με τη φανέλα του συλλόγου από την Κορσική, ενώ είναι διεθνής με την Κ-20 της Σενεγάλης. 
 

Πηγή: sport-fm.gr