Λοβέρδος: Ο Μουλόπουλος τοποθετήθηκε στον ΔΟΛ ως κομισάριος

«Δεν επέστρεψε ως δημοσιογράφος»

Ο Βασίλης Μουλόπουλος τοποθετήθηκε στον ΔΟΛ ως «κομισάριος» δήλωσε, μιλώντας την Πέμπτη στην Ολομέλεια της Βουλής, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Ανδρέας Λοβέρδος.

«Βεβαίως, κάθε άνθρωπος έχει το δικαίωμα να γυρίσει στο επάγγελμά του και ο κ. Μουλόπουλος και ο κ. Αμυράς και όλοι μας, όσοι έχουμε εργασία, όσοι έχουμε επαγγέλματα» σχολίασε ο Ανδρέας Λοβέρδος, σχολιάζοντας προηγούμενη δήλωση του πρωθυπουργού ότι ο κ. Μουλόπουλος δεν είναι ο πρώτος πολιτικός που επιστρέφει στο δημοσιογραφικό επάγγελμα.

«Εδώ δεν πρόκειται περί αυτού» τόνισε. «Εδώ πρόκειται περί τοποθετήσεως κομισαρίου».

»Εδώ τοποθετήθηκε κομισάριος, διότι ο κ. Μουλόπουλος δεν επέστρεψε ως δημοσιογράφος στον ΔΟΛ. Νομίζω ότι είναι συνταξιούχος. Ως τι επέστρεψε; Ως δημοσιογράφος απλός για να γράφει; Ως ειδικός επί της διαρρύθμισης "κόκκινων" δανείων, δηλαδή θα πάει στις τράπεζες και θα ανοίξουν οι πόρτες διότι ξέρει τα θέματα; Ή ως τοποτηρητής μιας πολιτικής συμφωνίας στο πλαίσιο της οποίας απελύθη και ο Δημήτρης Μητρόπουλος την Κυριακή και εμφανίστηκε ως παραίτηση; Ως τι έχει πάει εκεί;».
 

Από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διαβάστε επίσης