Φωτεινή Ντεμίρη: Από τα Καμίνια Αχαΐας η γλυκιά κοκκινομάλλα του «Καφέ της Χαράς»! ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ

αγαπημένη ηθοποιός

Η γλυκιά και καλή ηθοποιός Φωτεινή Ντεμίρη ως γνωστόν κατάγεται από την περιοχή της Πάτρας και πιο συγκεκριμένα από τα Καμίνια.

Η ηθοποιός έγινε ευρύτερα γνωστή χάρη στο σήριαλ του Χάρη Ρώμα «Το καφέ της Χαράς» όπου υποδυόταν την Κανέλλα ενώ φέτος κάνει την Βαγγελιώ στο αστείο σήριαλ του Alpha «Αστέρας Ραχούλας» όπου παίζει και η βετεράνος ηθοποιός Μέλπω Ζαρόκωστα. Πολλοί δεν ξέρουν όπως και η παρουσιάστρια της πρωινής εκπομπής του Espilon tv «Φτιάξε καφέ να στα πω», Κατερίνα Κανούργιου που φιλοξένησε το πρωί της Τρίτης 17/1/2017 την Φ. Ντεμίρη ότι η ηθοποιός είναι παντρεμένη με τον γνωστό ηθοποιό Χάρη Γρηγορόπουλο.

Ο Χ. Γρηγορόπουλος μάλιστα παίζει φέτος σ’ ένα άλλο εξίσου επιτυχημένο σήριαλ του Alpha, το «Έλα στη θέση μου» όπου κάνει τον καφετζή Ηλία. Η Φωτεινή Ντεμίρη είναι παντρεμένη μαζί του εδώ και σχεδόν 22 χρόνια και έχουν μάλιστα αποκτήσει και δύο μεγάλα πλέον παιδιά!

Η Κατερίνα Καινούργιου όπως είπε, δεν γνώριζε ότι είναι παντρεμένη η ηθοποιός: «Διαβάζω κάτι που εγώ δεν το γνώριζα. Το πιστεύεις ότι τόσο καιρό νόμιζα ότι είσαι ανύπαντρη; Και διαβάζω ότι είσαι 22 χρόνια παντρεμένη με τον Χάρη Γρηγορόπουλο, που είναι ο “Τρελαντώνης” από το «Καφέ της Χαράς». Σε ξέρω τόσα χρόνια, δεν ήξερα ότι είσαι παντρεμένη. Νόμιζα ότι είσαι ανύπαντρη κι ότι δεν έχεις και παιδιά».

Και η Φωτεινή Ντεμίρη είπε με τη σειρά της: «Παιδιά θα με τρελάνετε; Έχω παιδιά που ο γιος μου είναι 18,5, η κόρη μου 20. Αιώνες έχουν περάσει από τότε που έχουμε παντρευτεί και έχουμε κάνει παιδιά»!

Τέλος να αναφέρουμε πως η Φωτεινή Ντεμίρη κάθε Πέμπτη εμφανίζεται στο μπαρ Shamone στην Αθήνα, στην ξεκαρδιστική παράσταση «Μαθήματα ελληνικής ιστορίας» μαζί με τους Παντελή Καναράκη, Γιώργο Κοψιδά, κ.α.