Φουλάρει για εξτρέμ και στόπερ ο Ολυμπιακός

Μετά το 0-0 με τον Αστέρα Τρίπολης

Προβληματισμό προκάλεσε στις τάξεις του Ολυμπιακού το δεύτερο συνεχόμενο άσχημο αποτέλεσμα της ομάδας στο πρωτάθλημα, αυτή τη φορά από τον Αστέρα στην Τρίπολη για την 16η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας. 

Εκείνο που προκύπτει μία ημέρα μετά την ισοπαλία με τους Αρκάδες είναι πως γίνονται οι απαραίτητες ενέργειες για την ενίσχυση του υπάρχοντος ρόστερ των πρωταθλητών Ελλάδας. 

Όπως γράφει η εφημερίδα «Goal News», ο Πάουλο Μπέντο έχει πει στους άμεσους συνεργάτες του ότι δεν επιθυμεί την απόκτηση κεντρικού αμυντικού μέσα στην χειμερινή μεταγραφική περίοδο. 

Παρά την αρνητική στάση του Πορτογάλου τεχνικού, οι ιθύνοντες του συλλόγου φέρονται να εξακολουθούν να εξετάζουν περιπτώσεις που θα μπορούσαν να ενισχύσουν τη συγκεκριμένη θέση στο ρόστερ, ενώ τα πράγματα μπορεί να διαφοροποιηθούν με την επικείμενη αποχώρηση του Ομάρ Ελαμπντελαουί για τη Χαλ. 

Εν τω μεταξύ, το τελευταίο όνομα που ακούστηκε για τα στόπερ είναι εκείνο του Ισάκ Μπελφοντίλ της Σταντάρ Λιέγης, ενώ την ίδια στιγμή αυξάνονται οι πιθανότητες να αποκτηθεί και ένας εξτρέμ. Τα δύο ονόματα που «παίζουν» πιο δυνατά είναι εκείνη του Κίγκαν Ντόλι και του Ματέους Περέιρα της Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Πηγή: sport-fm.gr