Έγκυος η Έλενα Παπαρίζου; Οι φωτογραφίες που «φούντωσαν» τις φήμες και η απάντηση στενού της συνεργάτη

«αυτά τα πράγματα δεν κρύβονται για πολύ. Σίγουρα, ένα μωρό θα ολοκληρώσει την ευτυχία της»

 

Η Έλενα Παπαρίζου διανύει ευτυχισμένες στιγμές στο πλευρό του Ανδρέα Καψάλη, ενώ οι πρόσφατες εμφανίσεις της προκάλεσαν φήμες για εγκυμοσύνη.

Την περασμένη Τρίτη η τραγουδίστρια βρέθηκε σε ξενοδοχείο στο κέντρο της Αθήνας για επαγγελματικούς λόγους και επέλεξε να φορέσει φορέσει χρυσό κολάν, μαύρα μποτάκια, γούνινο παλτό και γυαλιά μυωπίας.

image-1484740939.jpg

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το You, που δημοσιεύει και φωτογραφίες, οι τελευταίες δημόσιες εμφανίσεις της Έλενας με κλειστά παλτό και κολάν πυροδοτούν ξανά τις φήμες ότι διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης, ενώ άνθρωπος από το επαγγελματικό της περιβάλλον αφήνει τα σενάρια να αιωρούνται, λέγοντας «αυτά τα πράγματα δεν κρύβονται για πολύ. Σίγουρα, ένα μωρό θα ολοκληρώσει την ευτυχία της».

Το People επικοινώνησε με στενό συνεργάτη της Έλενας, ο οποίος απάντησε γελώντας «αν είναι δυνατόν!» και διέψευσε τα περί εγκυμοσύνης. Μάλιστα, μας παρέπεμψε στην δήλωση που έχει κάνει πολλές φορές η ίδια, ότι «ένα μωρό είναι ευλογία από τον Θεό».

Θυμίζουμε πως η Έλενα ξέσπασε  στο δεύτερο επεισόδιο των blind auditions του The Voice όταν ο Κωστής Μαραβέγιας ρώτησε 19χρονη διαγωνιζόμενη «πότε σκέφτεσαι να κάνεις οικογένεια;», ενώ σε παλιότερη συνέντευξή της ανέφερε πως «στην Ελλάδα παραγίνεται θέμα με την εγκυμοσύνη και το μωρό. Δεν είναι ωραίο να ρωτάς μονίμως μια γυναίκα άνω των 30 πότε θα κάνει παιδί, γιατί μπορεί να έχει κάποιο πρόβλημα υγείας και να μην μπορεί να το αποκτήσει. Ευτυχώς, εγώ δεν αντιμετωπίζω κάποιο τέτοιο πρόβλημα, αλλά δεν μου αρέσει να ακούω αυτή την ερώτηση. Ακόμη και καλές μου φίλες δεν μου την κάνουν την ερώτηση αυτή και μου την κάνουν κάποιοι δημοσιογράφοι. Δεν είναι ωραίο!».

Πηγή: peoplegreece.gr

Διαβάστε επίσης