ΤΡΑΓΙΚΟ- Πάτρα: 4η ημέρα και κανείς δεν έχει αναζητήσει τα τρία παιδιά που βρέθηκαν να περιφέρονται στην πόλη

παραμένουν φιλοξενουμενα στο καραμανδανειο νοσοκομειο

Τρία 24ωρα μετά τον εντοπισμό των δύο μικρών παιδιών και του βρέφους , κανείς δεν έχει αναζητήσει τα τρία αγγελούδια , που παραμένουν υπό την επίβλεψη του προσωπικού του Καραμανδανείου νοσοκομείου Παίδων.

Τα τρία παιδιά είχαν εντοπιστεί τη Δευτέρα από περαστικούς να περιφέρονται στην περιοχή της Αρόης, χωρίς να συνοδεύονται από κάποιον ενήλικα.

Αμέσως ενημερώθηκε η Αστυνομία, και τα δυο ασυνόδευτα νήπια και το βρέφος, μεταφέρθηκαν στο Καρμανδάνειο.

Μέχρι στιγμής δεν έχει καταστεί δυνατή η ταυτότητας τους, καθώς δεν υπήρχε πάνω τους κάποιο στοιχείο , ωστόσο , το προσωπικό διαπίστωσε πως το μεγαλύτερο κοριτσάκι από τα τρία ηλικίας 2,5 ετών είπε κάποιες λέξεις στα ελληνικά  και φαίνεται να αντιλαμβάνεται την γλώσσα.

Τα τρία ανήλικα δεν έφεραν ίχνη κακοποίησης, αλλά η παρουσία ανδρών στο δωμάτιο τα φόβιζε, ενώ όπως λένε οι νοσηλεύτριες είναι ιδιαίτερα χαρούμενα όταν κοντά τους βρίσκεται γυναίκα.

Για την υπόθεση , να αναφέρουμε πως έχει σημάνει συναγερμός στις αρμόδιες υπηρεσίες, ενώ ενημερώθηκε και ο Εισαγγελέας Ανηλίκων.

Πάντως η διοίκηση του νοσηλευτηρίου, δηλώνει πως τα παιδιά θα μείνουν στο Καραμανδάνειο έως ότου βρεθεί κάποιος δικός τους ή εξασφαλιστεί σε κάποιο ίδρυμα η φιλοξενία τους

Διαβάστε επίσης